GÜNDEM Haber Girişi : 18 Nisan 2024 17:27

Genç Avukat Nazlı Toksözlü Ofisini Açtı

Genç Avukat Nazlı Toksözlü Ofisini Açtı
Aydın Barosu Avukatlarından Germencik'li Avukat Nazlı Toksözlü'nün hizmet vereceği Avukatlık bürosu Germencik'te açıldı.

İzmir Yaşar Üniversitesi'nden mezunu Av. Nazlı Toksözlü, görkemli bir açılışa imza attı. Açılışa, Aydın Barosu Başkanı Sezgin Çetin, Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat ve çok sayıda davetli katıldı. 

Germencik'in sevilen ismi Dr. Hüseyin Çondurluoğlu'nun torunu, Eczacı Serhat ve Huriye Toksözlü'nün kızı, Dr Arda Toksözlü'nün kardeşi Nazlı Toksözlü yeni Avukatlık ve Danışmalık ofisinin açılışını bugün yaptı. Yaşar Üniversitesi'nden 2021 yılında mezun olan Toksözlü 2022 yılında Aydın Barosun'dan aldığı Avukatlık Ruhsatnamesi ile bugün açılışını yaptığı ofisinde hizmet verecek. 

‘HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’

Ofis açılışı için gelen tüm misafirlerine teşekkür eden genç Avukat Toksözlü, “2021 yılında Yaşar  Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 2022 yılında ruhsatımı aldım ve görevime resmen bugün başladım. Şimdi kendi ofisimi açmak nasip oldu. Adil yargılanma hakkının ihlal edilmediği, savunmanın susturulmaya çalışılmadığı ülke diliyorum. Bugün bu özel günde beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.