GÜNDEM Haber Girişi : 31 Mart 2020 02:26

Evren Bingöl Muhtar adaylığını, seçimlere 4 yıl varken açıkladı.

Evren Bingöl Muhtar adaylığını, seçimlere 4 yıl varken açıkladı.
Söke'nin Doğanbey mahallesinde, seçimlere 4 yıl olmasına rağmen Evren Bingöl muhtar adayı olduğunu açıkladı.
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden tam 1 yıl geçti ve bir sonraki yerel seçimlere 4 yıl kaldı. Önümüzdeki 4 yıla rağmen seçimlerde Doğanbey mahallesinden muhtar adayı olduğunu ifade eden Evren Bingöl "Geride kalan 1 yılın ardından mahallemizde bazı sözler maalesef yerine getirilmedi. Aklımdaki bazı projeleri çevremde bulunan dostlarıma anlattığımda bu projeleri hayata geçirebilmem adına muhtar olmamı istediler" 

Genç ve dinamiğim, mahalle muhtarlıklarının, mahallenin devlet ile yapılacak işlerinin köprübaşı olduğunun bilincindeyim. Bu bilinçle; Mahallelimin ihtiyaç, arzu ve isteklerine göre gereken tüm hizmetleri sağlayacağımdan emin olduğum için 2024 yılında gerçekleşecek seçimlerde Doğanbey mahallesinin muhtar adayıyım. Önümüzde 4 yıl gibi bir süre var. Bu süre içerisinde kendimizi geliştirerek yeni projeler için hazırlık yapacağım ve mahalleme hizmet edeceğim. Şimdiden çalışmalarıma başladım ve sizler aracılığı ile de adaylığımı açıklamak istedim. Kısaca da kendimden bahsedecek olursam, 1982 yılında Doğanbey mahallesinde doğdum. Atalarımız mübadele zamanında buraya gelmişler. Yani kısacası bu mahallede doğup büyümüş bir ailenin evladıyım. Lise mezunuyum ve Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışıyorum. Mahallelimde destek verirse önümüzdeki dönem mahallemde hizmet yağmuru yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.