GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mart 2023 16:14

EGE ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

EGE ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI
Germencik'in tanınmış ailelerinden Meryem ve Gökhan Dereli'nin biricik evlatları Ege gerçekleşen görkemli sünnet Cemiyeti ile erkekliğe ilk adımı attı.

Aydın'ın Germencik ilçesi 19 Mayıs (Türk Burcu) düğün salonunda bu hafta sonu gerçekleşen görkemli sünnete Gökhan Dereli ve eşi Meryem Dereli'yi  sevenleri yalnız bırakmadı. Dereli ailesi katılımları ile kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken "Biricik evladımızı erkekliğe adım attığı bu güzel günde yanımızda bulunan eş ve dostlarımıza, akrabalarımız teşekkür ederiz. Allah herkese böyle güzel günleri yaşatsın. İnşallah damatlığını da görmeyi bizlere nasip eder" dedi.

MESLEKTAŞLARI YANLIZ BIRAKMADI

Germencik'te bir çok düğünün fotoğraf ve video çekimlerini yapan Gökhan Dereli'yi evladının sünnet töreninde meslektaşları yanlız bırakmadı. TPWP (Turkey Professional Wedding Photographers) yönetiminde yer alan Dereli "Uzun zamandır arkadaşlarımız sağolsunlar bu gecenin planını yapmışlar. Kendi kurduğumuz ve eğitimler verdiğimiz grubumuzun üyesi arkadaşlarımız bu gece bizleri yanlız bırakmadılar. Kednilerine çok teşekkür ediyorum. Böylesine bir mutlu günde yanımda oldukları için" ifadelerini kullandı.