GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ağustos 2022 16:54

CHP GERMENCİK KADIN KOLLARINDAN ATEŞ SAVAŞÇILARINA MORAL ZİYARETİ

CHP GERMENCİK KADIN KOLLARINDAN ATEŞ SAVAŞÇILARINA MORAL ZİYARETİ
CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Germencik Kadın kolların ateş savaşçılarına moral ziyareti gerçekleştirerek ev yemekleri ikram ettiler.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Germencik Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe teşkilatı Gümüşyeniköy mahallesinde bulunan Orman Genel Müdürlüğü Fatih A17 yangın ilk müdahale noktasında bulunan ateş savaşçılarını ziyaret ederek evlerinde hazırladıkları yemekleri ikram ettiler. 26 Temmuz günü başlayan ve 1 gün sonra söndürülen yangının ardından 4 Ağustos 2022 Perşembe gününe kadar bölgede soğutma çalışması yapan ekipleri ziyarete CHP Kadın Kolları Başkanı Pelin Çavdarlı ve yönetiminin yanı sıra CHP Gençlik Kolları ve CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş ve yönetimi katıldı. Ateş savaşçılarını alkışlar eşliğinde ziyaret eden CHP Kadın Kolları Başkanı Pelin Çavdarlı " 26 Temmuz günü başlayıp 27 temmuz günü sabah saatlerinde söndürülen ve geçtiğimiz perşembe gününe kadar soğutma çalışması yapan ekipleri ziyaret etmek istedik. Ziyaretimizde de onlara bir jest yapmak ve Anne ikram etmek istedik. Herkes elinden geldiğince bir şeyler hazırladı. Kadınlarımıza buradan teşekkür ediyorum Yine emekçi arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.

"Sebep Olanlar en yakında cezalandırılsın"

Ziyarette yangına sebep olanlarında bir an evvel cezalandırılmasını isteyen Çavdarlı "Bu yangınlara sebep olanların yakalandığı haberini görmüştüm. İnşallah bunlar bir an evvel cezalandırılır. Vatandaşların da yangın konusunda biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Umarım bir daha böyle bir yangınla karşılaşmayız. En ufak bir duman bile görsek tetikteyiz ve hemen 112'yi arıyoruz. Arkadaşlarımız sağ olsunlar bu konuda ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. 
Fatih A17 ekip binası Ekip Çavuşu Akif Turgut Fatih ise 7/24 görev başında olduklarını ifade ederek haftada 1,5 gün izin yaptıklarını ve devamlı görev başında olduklarını ifade ederken "Telsizden gelen her ihbarı arkadaşlarımız ile değerlendirerek ilk müdahaleyi yapmaya gayret gösteriyoruz. Germencik Kdın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe Teşkilatına minnetle teşekkür ediyoruz. Bizleri ailelerinden ayırmadılar. Arkadaşlarım adına kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretin ardından CHP heyeti Ateş savaşçıları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.