GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mayıs 2020 23:22

Çapakçıoğlu'ndan Dünya Çiftçiler Günü mesajı

Çapakçıoğlu'ndan Dünya Çiftçiler Günü mesajı
Germencik Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Türkiye'de ve dünyada 36 yıldır aralıksız bir şekilde kutlanan Dünya Çiftçiler Günü'nün bu yılki temasının çok farklı ve önemli olduğunu ifade eden Çapakçıoğlu, "Bir süredir yaşadığımız korona virüs salgını ve sonrasındaki gelişmeler göstermiştir ki; çiftçisine destek olmayan, tarımsal üretimi zayıf olan, tarıma, hayvancılığa yatırım yapmayan, önem vermeyen hiçbir ülke ayakta kalamaz ve vatandaşını sağlıklı, mutlu yaşatamaz. Ülkemizin her bölgesinde gece gündüz demeden üreten, riskli dönemlerde dahi tedbirini alarak tarlasında, ahırında, bağında, bahçesinde çalışan, 83 milyon insanımızın zor günlerinde beslenmesini sağlayan, gıdasını sofrasına ulaştıran çiftçilerimiz de sağlık çalışanlarımız kadar alkışı hak etmişlerdir. Toprağı nakış nakış işleyen, hayvanına kendi evladı gibi değer veren, traktörüne gözü gibi bakan toprağın ustalarına bin selam olsun. Bu vesile ile tüm çiftçilerimizin bir kez daha 14 Mayıs Çiftçiler Gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.