GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mart 2021 13:55

ÇAPAKÇIOĞLU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET EDEREK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

ÇAPAKÇIOĞLU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET EDEREK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Germencik Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu ve Meclis Başkanı Necip Aslan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Germencik Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete Meclis Başkanı Necip Aslan'da katılırken başkan Çapakçıoğlu içerisinde Germencik Dağ İnciri, Zeytin, Zeytinyağı ve Organik Zeytinyağı sabunu bulunan sepet ve çiçek vererek Çerçioğlu'nun Kadınlar gününü kutladı. Çapakçıoğlu "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu hanımefendinin nezdinde tüm Aydın'lı kadınlarımızın ve dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladık. kendisine bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizde içerisinde Germencikle özdeşleşmiş doğal ürünlerin bulunduğu bir sepet ve çiçek takdim ettik. Germencik'li hemşehrilerimizin selamını ilettik" ifadelerini kullandı.

Ziraat Odasının kadın çalışanlarını da unutmayan Çapakçıoğlu, odada çeşitli görevlerde çalışan 3 kadın personele de çiçek vererek Kadınlar gününü kutladı.