GÜNDEM Haber Girişi : 16 Nisan 2021 14:31

ÇAĞLAR ÇELİKEZ İİTİRAF ETTİ İŞÇİ PARTİSİNDEN ADAY OLMUŞ

ÇAĞLAR ÇELİKEZ İİTİRAF ETTİ İŞÇİ PARTİSİNDEN ADAY OLMUŞ
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez her fırsatta yalanladığı ve kendisi hakkında çıkan İşçi Partisi İl Genel Meclis Adaylığı konusunda itirafta bulunarak "İşçi Partisinden Aday Oldum" dedi.

İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez bir gazeteye verdiği röportaj sırasında geçmişte İşçi Partisinde siyaset yaptığını dönemden hiç bahsetmemişti. Çelikez’in o dönem İşçi Partisinde siyaset yaptığını, hatta aydınlık dergisini de dağıttığı bilgisine sahip olan vatandaşlar sosyal medya da yorumlar yapmıştı. 

İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in İşçi  Partisinde siyaset yaptığını, bugün katıldığı Söke Maraton TV de Erol özhavutçu'nun sunduğu Sabah Maratonu programında kendisine yöneltilen sorular karşısında daha fazla yalanını salayamadı ve itiraf etti. Bazı vatandaşlar ve gazeteci Durmuş Tuna tarafından kamuoyuna duyurulan olayın gerçekliği gün yüzüne çıkmış oldu.

Çelikez İşçi Partisinde İl Genel Meclis Üyeliği yaptığını, yönetimlerde bulunduğunu toplantılara katıldığını itiraf etti. Çelikez, dönemin İşçi Partisi İlçe Başkanı Mehmet Günay tarafından İl genel Meclisine aday gösterildiğini de ifade etti.