GÜNDEM Haber Girişi : 17 Nisan 2020 16:42

BÜLBÜL HOCA’NIN OĞLU KORONA'YA YENİK DÜŞTÜ

BÜLBÜL HOCA’NIN OĞLU KORONA'YA YENİK DÜŞTÜ
Söke Bağarası mahallesi'nde yıllardır bir çok hastaya şifa veren, ünü tüm Türkiye'ye yayılan ve 4 yıl önce vefat eden Bülbül hoca lakaplı Mustafa Sakarya'nın yerine geçen oğlu Ziya Sakarya (53) koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
Söke Bağarası mahallesi'nde yıllardır bir çok hastaya şifa veren, ünü tüm Türkiye'ye yayılan ve 4 yıl önce vefat eden Bülbül hoca lakaplı Mustafa Sakarya'nın yerine geçen oğlu Ziya Sakarya koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, Ziya Sakarya, yaklaşık 20 gün önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle İzmir’de tedavi gördügü hastanede yaşamını yitirdi. Aynı zamanda Koah hastası olan Ziya Sakarya’nın ölüm haberini kız kardeşinin kocası ve Mustafa Sakarya (Bülbül Hoca)'nın damadı Ali Deniz duyurdu.
53 yaşında olan Ziya Sakarya’nın cenazesi, Bağarası Mezarlığı’nda tabut ile toprağa verilirken Söke Belediye'ne bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri gerekli tedbirleri alarak defin işlemini gerçekleştirdi. Defin işlemi sırasında aile yakınlarının cenazeyi görmesine veya yaklaşmasına izin verilmezken, tabutla gömülen cenazenin üzerine kireç atıldı. Defin işlemini gerçekleştiren ekipler daha sonra kullandıkları özel kıyafetleri mezarlıkta yakarak imha etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.