GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 19:33

Bir tepki de Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’den

Bir tepki de Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’den
Aydın ve ilçelerinin kurtuluş günlerinin kutlanmasına Büyükşehir meclisinde AKPli üyelerin red oyu kullanmalarının yankıları sürerken; konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş yaşananlara çok sert tepki gösterdi.

Aydın ve ilçelerinin kurtuluş günlerinin kutlanmasına Büyükşehir meclisinde AKPli üyelerin red  oyu kullanmalarının yankıları sürerken; konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş yaşananlara çok sert tepki gösterdi .

Öndeş: Kurtuluş günlerinin kutlanmasına ecdadımızın büyük zaferinin, istiklâlimizin bugün coşkuyla idrak edilmesine, hangi sebebin arkasına sığınılırsa sığınılsın hayır oy kullanmak ayıptır, aymazlıktır, samimiyetsizliğin vücut bulmuş halidir . 

Yeri geldi mi bize milliyetçilik taslayanların gerçekten milliyetçi mi, yoksa işlerine geldi mi devlet televizyonlarında paçavraları okutmakdan gocunmayanlar olduğumu, bugün turnusol kağıdına dönüşen bu oylamada ortaya çıkmıştır.

Kimse boş gerekçe üretmesin, bu millet kurtuluşunu da, kazandığı büyük zaferleri de, onlara rağmen hep kutlamıştır kutlamaya da devam edecektir.” 

diyerek yaşanan skandala olan tepkisini ağır ifadelerle dile getirdi" ifadelerini kullandı.