GÜNDEM Haber Girişi : 28 Aralık 2023 16:22

BAŞKAN SAĞEL 'VE ZORU BAŞARDIK'

BAŞKAN SAĞEL 'VE ZORU BAŞARDIK'
Söke Ticaret Borsası Başkanı A. Nejat Sağel Lisanslı Depoculuk sözünü tutmanın gururunu yaşadıklarını ve bataklıktan altın çıkarttıklarını söyledi.

Söke Ticaret Borsası Başkanı A. Nejat Sağel Lisanslı Depoculuk sözünü tutmanın gururunu yaşadıklarını ve bataklıktan altın çıkarttıklarını söyledi. Sağel "Ulu önderimiz mustafa kemal "başarı “başaracağım” diye başlayarak sonunda “başardım diyenindir. " demiş. Bugün sizlerle sökemiz için 2 müjdeli başarımızın haberini paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bizler yapamayacağımız hiç bir işin sözünü vermedik.elimize hiç bir resmi belge  geçmeden her hangi bir açıklama  yapmadık

Uzun zamandır söke’mize kazandırmayı hedeflediğimiz çok fazla emek ve uğraş verdiğimiz büyük menderes tarım ürünleri lisanslı depo a.ş ‘mizi 13 aylık kısa bir sürede hizmete açmayı başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

2019 yılında borsamız önderliğinde izmir ve aydın ticaret borsaları ile  bu yola  beraber  çıktık.şuan ki güncel hisse durumumuz  borsamız %56,44 aydın  ticaret borsası %28,22 ve izmir ticaret borsası  % 15,34 lük  hisseye  sahiptir.

Geçen hafta ticaret bakanlığımızdan gelen denetim heyeti depomuzun durumunu ve koşullarını incelemenin sonucunda lisans almaya hak kazandığımızı ilettiler

Ticaret bakanlığımız bu aşamada lisansımız için imzaların beklenmesini ve ondan sonra lisansımızın basıma alınacağını tarafımıza bildirdi. Bende bakanlık yetkilileri ile ikili ilişkilerim kuvvetli olduğu için dün ankaraya bizzat kendim gidip imza sürecini hızlandırarak lisansımızı elden teslim aldım.

Sökemize kazandırdığımız bu milli servetimiz’de emeği geçen herkese değerli basın mensupları arkadaşlarımızın aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum.

Söke argavlı mevkiinde bulunan büyük menderes tarım ürünleri lisanslı depoculuk a.ş’nin yönetim kurulu başkanı olarak üreticilerimize lisanslı depomuzu hizmete açtığımızı artık istediğiniz zaman buraya pamuğunuzu depolaya bileceğinizi bildirmek  isterim.

Bir diğer müjdemiz ise lisanslı depoların olmazsa olmazı olan yetkili sınıflandırıcı laboratuvardır. Bizler söke  ticaret borsası olarak %  100 kendi öz sermayemiz ile kurduğumuz  söke ticaret borsası laboratuvar ve depoculuk şirketimizin 5300 sayılı kanun kapsamında ticaret bakanlığımızdan gelen denetçiler tarafından incelenerek lisansını aldığımız laboratuvarmız hizmete açılmıştır.

Tarafsız ve şeffaflık ilkesiyle hizmet verecek olan laboratuvarımızda analizlerinizi güvenle yaptırabileceksiniz.

Analizler sonucunda elde edilen veriler ışığında kalite kriterleri belirlenen tarımsal ürünlerin sınıflandırılması laboratuvarımız tarafından gerçekleştirilir ve ürünlerin güvenli biçimde depolanması için lisanslı depoya sevk edilmesi sağlanmaktadır.

Bir şeyi başarmak ne kadar zorsa, zaferin tadı o kadar güzeldir.  2 değerli hizmet veren yatırımlarımızı ilçemize kazandırmayı zafer biliyor ve bununla gurur duyuyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Buradan  herkesin yeni yıla sağlıklı,huzurlu ve sevdikleri ile birlikte girmesini temenni ediyor. İyi yıllar  diliyorum" dedi.