GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2020 22:25

Bakan Koca "9 Yeni Vefatımız Var"

Bakan Koca
Türkiye'de korona virüs salgınında can kaybı 30'a yükseldi. Son 24 saat içerisinde 289 kişide korona virüs tespit edilirken toplam vaka sayısı 1236'ya yükseldi.
Sağlık Bakanı Fahettin Koca twitter'dan yaptığı açıklamada, "bugün 9 vatandaşımız korona virüs nedeni ile yaşamını yitirdi" dedi. Bakan Koca, her gün olduğu gibi bugün yine resmi Twitter hesabından korona virüs ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Koca Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz.
 
BUGÜN 9 YENİ VEFAT, 289 YENİ TANI VAR. 

Bakan Koca kısa bir süre sonra attığı yeni twit ile "Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar. Bugüne kadar toplam 20.345 test yapıldı, 1.256 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok” dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.