GÜNDEM Haber Girişi : 11 Nisan 2020 22:43

AYBA ekipleri sahada hizmete devam ediyor

AYBA ekipleri sahada hizmete devam ediyor
Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı AYBA ekipleri bir yandan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da virüs sebebiyle hizmetine ara veren esnaflara sahip çıkıyor.
Covid-19 virüsünün mağdurlarından olan küçük esnafa bir yardımda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. 

Koronavirüsün en yoğun görüldüğü günlerde 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı AYBA ekipleri destek vererek ihtiyaçlarını gidermek üzere ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor. Germencik'te yaklaşık 200 aileye sıcak yemek, enjeksiyon hizmeti veren AYBA ekipleri kış aylarında da 2 bin 500 yüz aileye kömür yardımı yaptığını belirtti. Germencik merkez ve mahallelerinde bay ve bayan kuaför hizmeti veren AYBA 65 yaş üstü vatandaşların da ihtiyaçlarını temin ederek evlerine kadar ulaştırıyor. Geçtiğimiz hafta ise virüs sebebiyle işletmelerini kapatan Kahvehane, Erkek Kuaförü, Bayan kuaförü gibi küçük esnafa da gıda yardımı yapan AYBA ekipleri 2 günlük sokağa çıkma yasağında da Aydın ve ilçelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.