GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2023 16:03

AK PARTİ GERMENCİK'TE ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ GERMENCİK'TE ADAYLARINI TANITTI
AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile 14 Mayıs seçimlerinde listede yer alan Aydın Milletvekili adayları tanıtıldı.

14 Mayıs 2023 günü gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen AK Parti Aydın Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Germencik Türk Burcu Parkı'nda gerçekleştirildi. AK Parti Aydın milletvekili adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun, İl Başkanı Gökhan Ökten eşliğinde salona giriş yaptı. Milletvekili adayları, AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanlığı Germencik'te partilileri ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Germenciklilere selam getirdiklerini ileten İl Başkanı Gökhan Ökten, “Cumhurbaşkanımız, Aydın’da en yüksek oyla, bize en çok vekili sizler çıkaracaksınız diyor. Sizler adına kendisine 14 Mayıs akşamında kendisini tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğimize söz verdim. 1.turda en az yüzde 55 ile Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçileceğine inancımız tam. Karşımızdaki ekibe bakarsak bu seçimin hangi şartlar altında geçeceğini görüyorsunuz. Bizim ittifakımızda 1 sefer bile yönetim kavgamız oluşmadı Allah’a hamd olsun. Bu ittifakın birleşme nedeni Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletinin bekası gereğiydi. Karşı masada gizli ortak açığa çıktı. Her gün ya HDP Ankara’da ya da PKK Kandil’de onlar adına mesaj veriyor. Allah korusun seçimi alsalar, yüz yıllık Türkiye Cumhuriyeti rejiminin değişeceğini, özerkliğin geleceğini müjdeliyorlar. Onlara dur diyeceğiz geçit vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız ‘doğru zaman, doğru adam’ diyor, durmak yok yola devam. Biz dünya liderine sahibiz. 14 Mayıs’ta en yüksek oy oranıyla örneği siz verecektiniz.” dedi.

Kendisiyle beraber yıllar sonra yeniden bir Germenciklinin milletvekili adayı olduğunu aktaran AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Arkun, “Değerli hemşehrilerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonu yükünden bir nebze alabilmek adına Cumhurbaşkanımız beni sizlerin yanına yolladı. Bu benim için onur ve gururdur. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, Germenciğimizden ilk milletvekili 1920li yıllarda olmuş. Şimdi ise Germencikli bir milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Bu süreçte Türkiye ortalamasının üstünde birinci parti olarak, Cumhurbaşkanımıza ve milletvekillerimize destek olacağız. İnşallah Aydın’dan 5 tane vekilimizi Ankara’ya göndereceğiz.” dedi.

Çekirdekten AK Parti teşkilatlarında yer aldığını ifade eden Murat Gün, “Gece gündüz çalışarak, güçlü bir şekilde inşallah Cumhurbaşkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Mecliste daha güçlü bir sayıya hep beraber ulaşacağız. Elimizden gelenin her zaman fazlasını yapacağız. İnşallah zaferle çıkacağız.”dedi.
 
Görevde bulundukları süre boyunca herkesle yollarının kesiştiğini aktaran Duygu Göğde, “Bu süreçten sonra aynı desturla kapıları çalmaya, Cumhurbaşkanımızı anlatmaya devam edeceğiz. Heybemiz dolu, yaptığımız çok fazla işimiz var, anlatacağımız çok şey var. Şanslı ve tecrübeli bir teşkilatız. 14 Mayıs akşamını büyük bir zaferle kutlayacağız. Hep beraber yola devam inşallah.”dedi.

6’lı masa bit pazarıdır

Germencikli bir annenin evladı olduğun ifade eden ve 6’lı masayı “bit pazarı” olarak niteleyen Mehmet Umut Tuncer, “Cumhuriyet tarihinin en kritik seçiminde, büyük liderimizi yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Aydınımızı güçlü bir temsille mecliste yer alacağız. Bit pazarı masasının üstündeki faktörleri ve altındaki karanlık güçleri tarihe gömeceğiz. Şimdiden Aydınımıza hayırlı olsun, Bye-Bye Kemal demeye hazır olun.” ifadelerine yer verdi. 

Hep beraber başaracağız diyen Nazilli adayı Mustafa Abak, “Cumhurbaşkanımızın beni uygun görmesi üzerine AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonunda biz AK Partililerin Cumhurbaşkanımıza bir vefa borcu var. Cumhur ittifakını zaferle taçlandıracağız.”dedi.

Tüm dünyanın gözü ülkemizde yapılacak olan seçim sonuçlarında diyen Ömer Özmen, “Seçime 32 gün kaldı, inşallah Germencik’ten de çok güzel sonuçlar alacağız. Bu salondaki coşku ve heyecan bize onu gösteriyor. Allah yolumuzu açık etsin. Herkes Türkiye’den çıkacak sonuçları bekliyor.”dedi. 

Doğru zamanda doğru adamla Efeler diyarı Aydın’ın iradesini meclise taşıyacaklarını belirten Seda Sarıbaş, “Türkiye Yüzyılında güçlü Türkiye’nin güçlü adımlarını Recep Tayyip Erdoğanla atıyoruz. TBMM’de gece gündüz çalışarak, durmadan yorulmadan hizmetlerimizle kendimizden söz ettireceğiz. Allah nasip ederse 14 Mayıs akşamı teşkilatımızın sesini, sandıklardan AK Partinin sesi olarak duyuracağız.” aktardı.
Yenikapı ruhuyla yeniden

2018 yılındaki seçimi işaret eden ve tarihi bir seçime tanık olduk diyen Mustafa Savaş şöyle konuştu:

“Önümüzde yine tarihi bir seçim var. 5 yıllık dönemde ülkemiz ve milletimiz büyük sınavlardan geçti. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde kimseyi mağdur etmedik. Bizi kıskanan o gelişmiş ülkelerin Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderleri yok. Depremleri, afetleri, yangınları yaşadık. Muhalefet bu afetlerden medet umuyor ama her seferinde avuçlarını yalıyorlar. Adı millet olan ama milletin değerleriyle ters düşen o ittifakı bir arada buluşturan işte bunlar. Onları bir arada tutan Cumhurbaşkanımıza olan nefret. Onların bir arada tutan terörler yaptıkları iş birliği. Konuşacak çok şey var. 21 yılda yaptığımız çok hizmetimiz var. Sağlıkta, eğitimde, birçok alanda çok yol kat ettik. Yenikapı ruhunu temsil eden Cumhur İttifakı, yine 14 Mayıs akşamı sizlerin de desteğiyle zaferle çıkacaktır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.”