GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 06 Eylül 2020 14:33 Haber Girişi : 06 Eylül 2020 14:56

AK PARTİ GERMENCİK İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ GERMENCİK İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ak Parti Germencik İlçe 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede başkanlığa daha önce Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Mustafa Bircan seçildi.

Ak Parti Germencik İlçe kongresi Himmet Çondur Ortaokulunun bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına azami dikkat edilerek yapılan kongrede davetliler kongre alanına ateş ölçümleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölge Aydın İl Koordinatörü Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Germencik önceki dönem İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri, MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş ve yönetimi, Ülkü Ocakları Germencik İlçe Başkanı Özgür Satılmış ve yönetimi, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan başta olmak üzere Germencik Muhtarlar derneği Başkanı  Emin Tay ve 20 mahalle muhtarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

Tek liste halinde gidilen seçimde Mustafa Bircan başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

- Ahmet Zencirci
- Mehmet Akgün
- Yılmaz Çınk
- Ayşe Ünal
- Taner Küçükbacak
- Sami Ağraş
- Kudret Dağdeviren
- Muhammet Bağa
- Mehmet Erdem
- Necip Eryılmaz
- Ayhan Büyükdağlı
- Özer Aksoy 
- Vildan Yumuk
- Fehmi İlbasan