GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 05 Ocak 2021 00:11 Haber Girişi : 05 Ocak 2021 00:26

11 BİN TL MAAŞ ALAN BASIN BÜROSU ÇALIŞANININ HAZIRLADIĞI GÖRSEL SÖKE’DE OLAY OLDU

11 BİN TL MAAŞ ALAN BASIN BÜROSU ÇALIŞANININ HAZIRLADIĞI GÖRSEL SÖKE’DE OLAY OLDU
Söke Belediyesi Basın bürosunun hazırlamış olduğu yeni yıl kutlama görseli için vatandaşlar “rezalet” yorumlarında bulunurken bu kişinin 11 bin TL maaş aldığı haberi de akıllara geldi.

Söke Belediyesinin Yeni yıl kutlama görseli Söke’de gündem konusu oldu. Görseldeki vatandaşın yüzü ve gözü belli olmazken adeta gelişi güzel yapılan görselin Söke Belediyesinin ne halde olduğunun göstergesi olarak değerlendirildi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in sağlık sorunları nedeniyle belediye işleri ile çok fazla ilgilenmediği ifade edildi. Otorite boşluğu nedeniyle Basın bürosunun böyle bir görseli  Söke halkına yakıştırması ise Söke'liler tarafından “rezalet” olarak yorumlandı.

PARA SİZDE ŞÖHRET SİZDE AMA İCRAAT YOK

Söke Belediyesi basın bürosunun “Rezalet” görseli paylaşmasından sonra tepkiler aldı başını yürüdü. Basın bürosu çalışanı Levent Tuncer’in kısa süre önce gazetemiz tarafından ortaya çıkarılan skandal haberde mesailerle birlikte 11 bin TL maaş aldığı ortaya çıkmıştı. 11 bin TL maaş alınan bir yerde yapılan görsel için vatandaşlar ise “vicdansızlık” yorumunu yaptı. Tuncer haberimiz sonrasında araç içinde alkollü bir şekilde “ para bizde şöhret bizde” şarkısını söyleyerek Söke halkının parasını nasıl ve ne şekilde yediğini göstermişti. Yine Tuncer'in kendi çıkartmış olduğu gazete üzerindende belediyeye her sayı için 5.000 TL (Beş Bin Lira) fatura kestiği haberimiz ile Söke gündemi karışırken Söke Belediyesi bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. Sökeli vatandaşlar “para sizde şöhret sizde fakat icraat yok. Böyle rezalet belediye yönetimimi olur. Bu görseli nasıl paylaşırsınız hiç mi göz yok, hiç mi nizam yok. Öncelikle vatandaşa ve Sökelilere ayıp. Tamam Başkan hasta olabilir, belediyeye gelmeyebilir, işçilerin üzerinde otorite kurmamış olabilir ama bu görseli paylaşmak rezalettir. Halkın aklı ile dalga geçmektir. Çıkan haberler ve yaşanan bunca sorunun ardından derhal bu görevden istifa etmesi gerekir.” diye tepki gösterdi.

İŞTE O GÖRSEL