GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ocak 2022 20:05

YILMAZ DEMİRYÜREK”BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ”

YILMAZ DEMİRYÜREK”BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ”
Söke Berberler Ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Yılmaz Demiryürek, Türkiye’nin En İyi Uzmanlarından Oluşan Güzellik Akademisini Meslektaşlarıyla Bir Araya Getirdi

2021 yılının “En İyi Güzellik Akademisi Ödülü”ne sahip Nihal Adağ Güzellik ve Meslek Akademisi Söke’de berber ve kuaförlere yönelik Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ücretsiz kurs verdi.

Söke Belediyesi Çok Amaçlı Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Söke’nin yanı sıra, Aydın, Didim ve Kuşadası’ndan çok sayıda berber ve kuaför katıldı.

VELİ DEVRİM YERLİ VE BAŞKAN ADAYLARI DA KATILIM SAĞLADI

Söke’de berberler ve kuaförlere yönelik olarak gerçekleşen eğitim etkinliğinde, Söke Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke Marangozlar Odası Başkan Vekili Hasan Hüseyin Gümüşkaya, Ak Parti Söke İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Sedat Akalın, Söke Lokantacılar Odası Başkan Adayı Şeref Başar, Söke Bakkallar Odası Başkan Adayı Metin Mutafoğlu ile Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkan Adayı Metin Özcan da yer aldı.

“DEĞİŞİMİN ÖNCÜSÜ BİZ OLACAĞIZ”

Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Demiryürek etkinliğin açılışında, meslektaşlarının gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bugün burada düzenlediğimiz bu etkinlik de, önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız bu plan ve projelerin başlangıcı.. Seçimi kazandığımız taktirde bunların çok daha fazlasını yapacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

BERBERLER VE KUAFÖRLER YENİLİKLERİ YAKINDAN TANIDI

Salon girişinde sektör firmalarının da hediye stantları açtığı etkinlik kapsamında, mesleğe yönelik devlet teşviklerinden yasal düzenlemelere kadar meslekle ilgili bilgiler verildi.

Berberler ve kuaförler için ayrı ayrı gerçekleştirilen kurslarda ise,  Türban Tasarım, İleri Düzey Topuz, Hydrafacial (Cilt Bakımı), Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak, Erkek Berberliği Kesim Teknikleri, Hifu, Karbon Peeling, Magic Fit, Ems Slim, Dövme Silme, Diode Lazer ve SHR Lazer teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

İKRA DENİZ VE ALPARSLAN BEBEK İÇİN YARDIM KERMESİ DÜZENLENDİ

Etkinlik kapsamında ayrıca, SMA hastası İkra Deniz ve Alparslan Bebeğin tedavilerine katkı sağlamak amacıyla yardım kermesi düzenlendi.

Kermeste, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ve Oda başkan adayları başta olmak üzere, katılımcılar yardımda bulundu.