GÜNDEM Haber Girişi : 05 Şubat 2021 01:25

VATANDAŞLARDAN SÖKE BELEDİYESİNE “İLÇE MERKEZİ MERAYA DÖNDÜ” TEPKİSİ

VATANDAŞLARDAN SÖKE BELEDİYESİNE “İLÇE MERKEZİ MERAYA DÖNDÜ” TEPKİSİ
Söke Belediyesinin vurdum duymaz tavırları vatandaşları sonunda isyan ettirdi.

Söke’de her fırsatta belediyeye ait sosyal medya hesabından yapılan belediye ekiplerinin çalıştığı yönündeki paylaşımlara bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Yapılan paylaşımla “Temiz bir Söke, huzurlu Sökeliler için çalışıyoruz” ifadelerine yer verilirken bir vatandaş bu paylaşımlardan birinin altına “İyi akşamlar keçiler parkları, yeşil alanları mesken tuttu, örneğin söke spor dinlenme tesislerindeki ağaçlar çalıya döndü. Yardımlarınızı bekliyoruz” yorumunda bulundu. Başka bir vatandaş ise 2 gün üst üste Çeltikçi mahallesinde başıboş bir şekilde sokaklarda gezen keçi ve koyunların resmini paylaşarak “Yıl 2021 çeltikçide her şey yerli yerinde, Ne güzelsin Söke” paylaşımı ile Belediyeye göndermede bulundu.

TUNCEL VERDİĞİ SÖZLERİ UNUTTU

Sosyal medya üzerinden vatandaşlar küçükbaş hayvanlar yüzünden evlerinin önünde bulunan ağaçların zarar gördüğünü ifade ederken bazı vatandaşlar ise mahalleleri için söz verilen çalışmaların unutulduğunu dile getirdiler. İ.G. isimli bir vatandaş 2 yıl önce kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade ederken “Sayın başkan yenikent 56 sokağını bir inceleyin verilen sözler yapılmadı” yorumunda bulundu. Konak mahallesi sakinlerinden T.B. ise mahallelerine yapılması istenen mini park ile ilgili olarak müjde beklediklerini ifade etti. B.E.Ç. isimli vatandaş Yenikent mahallesinde ekiplerin yürüttüğü çalışmalar hakkında yapılan paylaşımın altına “Yenikentteki o bozuk çamurlu yoldan araba geçmez. O yolları bir gösterin. Sözde hizmet yapıyorsunuz. İlk önce bozduğunuz yolları düzeltin. Hizmetiniz eksik kalsın. Belediyeye gelen paralar haram zıkkım olsun” ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

Söke’nin artık tamamen başı boş kaldığını ifade eden vatandaşlar başkan Levent Tuncel’in rahatsızlığı sebebiyle haftada bir defa belediyeye geldiğini ve idari binada çalışanların da bu durumdan faydalanarak iş yapmadıklarını ifade ettiler. Bazı vatandaşlar “Belediyemiz her şeyi halletti, Söke tam anlamıyla yaşanacak bir ilçe oldu ve sonunda buğday üretimine el attı. Belediye öncelikle kendi üzerine düşen görevleri yerine getirmeli. Üretimi çiftçilerimiz yapıyor. 2 yıl geçti ve halen Söke Levent Başkan döneminde bir icraat görmedi. Gündeme gelen olumsuz haberlerden sıkıldık. Söke’nin adını karalamasınlar lütfen” ifadelerini kullandılar.