GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2021 14:31

TUNCEL’İN AK PARTİLİLER İLE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI ANKARA’NIN GÜNDEMİNDE

TUNCEL’İN AK PARTİLİLER İLE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI ANKARA’NIN GÜNDEMİNDE
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in katıldığı doğum günü kutlaması Ankara'nın gündeminde.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile olan yakınlığı herkes tarafından biliniyor. Anavatan Partisinde beraber siyaset yaptıkları Ak partili Yavuz ile Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in kendi partisinin Aydın Milletvekillerinden daha çok görüştüğü biliniyor.

Geçtiğimiz günlerde Ak Partili Vekillerin Söke’ye yapmış olduğu ziyarete katılan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’ya yapılan doğum günü kutlamasına katılarak Ankara gündeminde yer buldu. Doğum günü kutlamasında, Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz olduğu görülüyor.

Daha öncede Aydın Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz ile Söke Belediyesinde sık sık resim veren Tuncel Söke için bir araya geldiklerini ifade etmişti.

ANKARA DURUMDAN RAHATSIZ VE UYARACAK....

Ak Parti Aydın Milletvekili Yavuz ile sık sık bir araya gelen Tuncel'in bu birliktelikler ve özellikle Doğum günü partisi CHP'li seçmenleri rahatsız etmiş olacak ki konu CHP Genel Merkezine kadar gitmiş. Bir çok üst düzey CHP'li üyenin İncirliova’da bir araya geldiği toplantıda konuşulan konuların hepsi genel merkeze aktarılmış. Başkan Tuncel’in kısa süre sonra Ankara’ya çağrılacağı özellikle bu konularda uyarılacağı öğrenildi. Başkan Tuncel’in Ankara ziyareti ve sonrasında ulaştığımız bilgileri de kamuoyu ile paylaşacağız.

CHP’Li ÜYELERDE DURUMDAN RAHATSIZ

Başkan Tuncel’in Ak Parti sevdasını anlayamadıklarını ifade eden CHPli üyeler “ Ak Parti Milletvekiline doğum günü yapmak nedir. Defalarca uyarılmasına  rağmen halen aynı şekilde devam ediyor. Konuyu bir çok üyemiz Ankara’ya kadar götürdü. CHP Aydın Milletvekillerimiz gelince hastalığını bahane ederek onları karşılamıyor, beraber program yapmıyor. Ama Ak Partili Vekillere doğum günü partisi yapıyor. Konu CHP Genel Merkezine gitti. Başkan Tuncel’in Metin Yavuz sevdası başını ağrıtır. Daha dikkatli olması gerekir.Ak Partili isimler ile sık sık buluştuğu biliniyor ama kimse bir şey demeyince artık aleni doğum günü partilerine kadar gidiyor. Aydına bakan geliyor Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı çağrılmıyor hiç bir millet ittifakı belediye başkanı çağrılmıyor ama Levent Başkan baş köşede oluyor” dedi