GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mart 2021 20:51

TUNCEL'DEN SON BOMBA 'MAKAM ODASINA PARTİ YÖNETİMİNDEN VE BÜYÜKŞEHİR'DEN KİMSE ALINMASIN'

TUNCEL'DEN SON BOMBA 'MAKAM ODASINA PARTİ YÖNETİMİNDEN VE BÜYÜKŞEHİR'DEN KİMSE ALINMASIN'
Söke'de Levent Tuncel skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Söke'de son günlerde CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Milletvekillerinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başkan levent Tuncel ve Saime Cantürk Krizi ilçe gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak bugün Söke'de CHP eski Milletvekilli Metin lütfi Baydar'ın gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Levent Tuncel kapıda görevli güvenlik ekiplerine talimat vererek "Belediyeye parti yönetimi ve Büyükşehirden kimseyi sokmuyorsunuz. Gerekçe olarak ise pandemi kurallarını öne sürün" talimatı verdiği iddia edildi. Tuncel'in daha sonra özel kalemde bulunan belediye çalışanlarına ise makam odasına basın mensupları çıktıktan sonra kimsenin alınmaması yönünde talimat verdiği ve özellikle de Parti yönetimi ve Büyükşehir yetkililerinin alınmaması hususunda defalarca uyarıda bulunduğu gerekçe olarak da yine pandemiyi öne sürmelerinin talimatını verdiği öğrenildi. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan tarafından Metin Lütfi Baydar'a eşlik etmesi için Hilal Şenol'u görevlendirdiği Şenol'un da güvenlik tarafından belediyeye alınmadığı iddia edildi. Yaşanan olaylar sonrasında baskın çıkan Hilal Şenol güvenlikçilerle tartışarak içeri giriyor.

TEK TEK YÖNETİCİ OLUP OLMADIKLARI SORULDU

Söke Belediyesi'nde görevli güvenlik çalışanları belediyeye gelen herkesi tek tek durdurarak ilçe yönetiminden olup olmadıkları sorulduğu  ise gelen diğer bir bilgi oldu. Bu yaşanan duıruma tepki gösteren bazı vatandaşlar ise Belediye Başkanı Levent Tuncel'e ateş püskürüdkleri iddia edildi. 

METİN LÜTFİ BAYDAR'IN MİSAFİRİ DE MAKAM ODASINA  ALINMADI

Metin Lütfi Baydar’ın telefonla arayıp çağırdığı Gürcan Serbes isimli bir partilinin de makam odasına alınmadığı belirtilirken, Serbes'in bir süre önce geçirdiği bir kaza nedeniyle koltuk değneği ile belediyenin kapısında kaldığı ve duruma tepki gösterdiği iddia edildi. Burada yapılmak istenenin asıl hedefte olan ve Metin Lütfi Baydar ile gelmesi düşünülen CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, ilçe yöneticileri, il yöneticileri ve Büyükşehir çalışanları olduğu, ancak onların bu ziyarete katılmaması sebebiyle olanların Söke halkına olduğu iddia edildi.