GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2021 21:42

TEZCAN “ BİZİM BELEDİYELER KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINA”

TEZCAN “ BİZİM BELEDİYELER KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINA”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Chp Aydın İl Başkanı Ali Çankır Söke’de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Chp Söke İlçe Teşkilatını ziyaret eden Chp heyetini burada Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Partililer karşıladı. Daha sonra Söke Belediyesinde Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti. Vekillere bu ziyarette Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Kübra Çolak CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır il yöneticileri ilçe yöneticileri ve partililer de eşlik etti. CHP Heyeti daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, YDK Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın İl Başkanı Ali Çankır Söke ve esnaf ziyareti yaptı. CHP Söke İlçe binasında açıklamalarda bulunan Tezcan; “CHP ilk seçimde Ak Parti hükümetini sandığa gömecektir” dedi. 

BİZİM BELEDİYELER KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINA

CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan İlçe başkanlığı binasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tezcan; ” Türkiye önemli bir krizin ve ekonomik buhranın içinde ama Türkiye esaslı bir çıkışın da arifesinde. Bir taraf da sıkıntılar yumak yumak büyürken bir tarafta da tünelin ucundaki aydınlı güçlü bir şekilde beliriyor. 2 yıl önce yerel seçimlerde, vatandaş 11 büyükşehir belediyesiyle iktidara artık seninle yollarımızı yavaş yavaş ayırıyoruz demeye başladı. Bu önemli bir kırılma noktasıydı. İnşallah önemüzdeki ilk seçimde bu kırılma noktasını kopuşla tamamlayacağız. Çiftçiliğin tarımın bittiği esnafın yoksullaştığı, üniversite mezunlarının işsizlik oranı yüzde 35 lere çıktığı, genç işsizlerin yüzde 40 lara dayandığı bir türkiye tablosu yarattılar. İşte şimdi önümüzdeki ilk seçim, bu buhranı yaratanların iktidarından esaslı bir kopuş sürecini gösteriyor. 1 yıldır pandemiyle mücadele ediyoruz Dünyada en az destek veren en fazla borç veren ülke olduk. İBAN numarası verdiler bizimkiler. 1 maskeyi bile dağıtamadılar. Chp li belediye başkanları millete yardım eder de yarın iktidardan oluruz kaygısıyla chp li belediyelerin hizmetlerini engellediniz. Buna rağmen size rağmen chp li belediye başkanlarımız yoksulun elinden tuttu. o kıt kaynaklarıyla esnafına para verdi. yapması gereken herşeyi yaptı. Sahra hastanesine kadar yapmaya kalktı onlarla uğraşmaktan bıkmadınız. En son yaptıkları, belediyeye gelen gelirlerin kesintisini yüzde 50 ye çıkardılar ki belediyelerin yardım edecek gelirleri olmasın diye. Korkusu chp li belediyeler millet ittifakının belediyelerinin başarılı olması” diye konuştu. 

CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, YDK Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın İl Başkanı Ali Çankır ilçe başkanlığındaki toplantının ardından Söke Belediyesine geçti. Burada CHP Kurmayları Meclis Salonunda Belediye Başkanı Levent Tuncel tarafından karşılandılar. Burada da bir açıklama yapan PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan; ” Arkadaşlar ittifak ile ilgili meseleleri Söke ve Aydın üzerinden değil, Türkiye üzerinden cevap vereyim. Türkiye üzerinden Millet İttifakı'nı bölmeye yönelik özel çabalar dışarıdan çabalar var. Özellikle de saraydaki iktidarlarının ellerinden kayıp gittiğini görenler Millet İttifakı'nı parçalayabilmek için çok büyük projeler planlıyorlar. Meclise gelen fezlekelerden tutun,  parti kapatma tartışmaları ekseninde Millet İttifakı'nı parçalayabilirmiyiz diye çok çaba harcadılar. Bu siyasi mühendislik karşısında genel başkanlarımız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener çok ciddi ve sorumlu bir duruş gösterdiler. İttifakı bozmaya dönük girişimlere karşı hangi sağduyuyla ve hangi sorumlulukla hareket edilmesi gerektiğini en yüksek düzeyde gösterdiler. Genel başkanlarımızın böyle hassasiyet gösterdiği bir yerde, bizim aşağıda o hassasiyete zarar verecek adımlar atmamızı kimse beklemesin.” İfadelerini kullandı.

SÖKELİ ESNAFLARA ZİYARET 

CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, YDK Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Söke Chp İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan en son ziyaretlerini esnaflara yaptılar.

SÖKELİLER BÜYÜKŞEHİRDEN MEMNUN 

Söke esnafın sıkıntılarını dinleyen CHP heyeti sık sık Büyükşehir memnuniyetlerine tanık oldular. Esnaflar özellikle pandemi döneminde Aydın Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Esnafların dışında sokakta CHP heyetini gören vatandaşlar Özlem Çerçioğlu’na bol bol teşekkür mesajlarını ilettiler.