GÜNDEM Haber Girişi : 18 Haziran 2021 20:25

TARİŞ'TE 470 KİŞİYE KOVİD 19 AŞISI YAPILDI

TARİŞ'TE 470 KİŞİYE KOVİD 19 AŞISI YAPILDI
Aydın’ın Germencik İlçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesi ve bütün işletmelerde üretimin Sekteye uğramaması için yerinde toplu Kovid 19 Aşısı yapılıyor.

Germencik İlçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesi ve bütün işletmelerde üretimin Sekteye uğramaması için yerinde toplu Kovid 19 Koronavirüs Aşısı yapılıyor. Tariş İncir Birliğinde 470 kişi kovid 19 aşısı oldu. Tariş İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan bu konuda Emeği geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Koca İl İlçe Sağlık Müdürleri ve Sağlık çalışanlarına böyle bir imkân sundukları için teşekkür etti. Bircan "Bugün bizim işletmemizde çalışanlarımızla başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, İl Sağlık Müdürümüz ve İlçe Sağlık Müdürümüze, İşletmemizde Kovid 19 Aşısı yapmak üzere gelen sağlık çalışanlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Bu uygulama ile 470 çalışanımız aşı oluyor.  Çalışanlarımızın hepsi Aşılandığı için de mutluyuz. 

İşletmede Çalışanlardan Yeliz Çobanoğlu ise "Bugün Devletimizin bize sunduğu imkanlar dahilinde aşımızı olduk. İşimizden olmadan, vaktimizden kaybetmeden aşı oluyoruz. Allah bin kere Razı olsun bize böyle bir imkân sunup işimizden etmedikleri için, bizi yormadıkları için, ayağımıza kadar bu Hizmeti getirdikleri için. Herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Bir an evvel bu hastalığın Ülkemizden gitmesini temenni ediyorum" dedi.