GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2022 16:16

SÖKE ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’ RESİM SERGİSİ

SÖKE ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’ RESİM SERGİSİ
Söke Ülkü Ocakları Başkanlığı Milliyetçi Hareketin kurucusu Alparslan Türkeş anısına bir resim sergisi düzenledi. Söke Belediye Meydanı’nda düzenlenen sergide, Başbuğ Alparslan Türkeş’in değişik zamanlarda çekilmiş resimleri yer alıyor.

MUSTAFA KARAGÖZ'ÜN DE 2 RESMİ BULUNUYOR 

Sergide ayrıca, Alparslan Türkeş’in yakın korumalığını yapan Sökeli ülkücülerden Mustafa Karagöz’ün de iki resmi bulunuyor.
Sergiye, Söke Ülkü Ocakları Başkanı Onur Şahin, MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Söke Belediye Meclis Üyesi Hakan Çelik ile ülkücü gençlik ve vatandaşlar katıldı.
MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın serginin açılışında yaptığı konuşmada, “4 Nisan 1997 tarihinden sonra onu dizinin dibinden ayrılmayan bilge lider doktor Devlet Bahçeli ile birlikte Alparslan Türkeş çizgisinde onun doktrinleri ile siyaset yapmaya devam etmekteyiz. Bu güzel resim sergisini de bizlere ve Söke halkımıza kazandıran Ülkü Ocakları Söke Başkanımız Onur Şahin’e de teşekkür ediyorum” dedi.

VERİLEN ÖNERGENİN DİMDİK ARKASINDAYIZ

Ülkücü gençlik olarak ve Başbuğun isminin reddedilmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirten Söke Ülkü Ocakları Başkanı Onur Şahin de konuşmasında, , “Bugün burada bu sergimizin amacı Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın geçtiğimiz  hafta vermiş olduğu önergenin arkasında dimdik durduğumuzu göstermek amacıyla düzenledik. Bizler cennet mekanlık başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, liderimiz doktor Devlet Bahçeli’nin emrinde ilerlemeye devam etmekteyiz” dedi.

ÜLKÜCÜLÜK MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI ÇATISI ALTINDA OLUR

Başbuğun ideallerini yaşatmaya ve daha da ileriye taşımaya devam edeceklerini kaydeden Onur Şahin, “Bizler hala daha ülkücü yemininden vazgeçmemiş, kaçanlardan olmayan, satanlardan olmayanlarız. Halen daha Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nın bayraklarının altında ilerlemeye devam etmekteyiz. Rahmetli başbuğumuzun ismine saygısı olmayanın, isminden rahatsız olanların ülkücülükten uzak olduklarını çok iyi biliyoruz. Bunları daha önce de defalarca söylememize rağmen gerçek maskeleri bugün düştü, gerçek yüzlerini gördük. Bundan sonra ülkücüyüm diyen herkesi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları çatısı altına bekliyoruz”ifadelerini kullandı.