GÜNDEM Haber Girişi : 16 Nisan 2020 19:07

Söke Ticaret Odası Üyelerine maske dağıtımına başlıyor

Söke Ticaret Odası Üyelerine maske dağıtımına başlıyor
Söke Ticaret Odası (STO) koronavirüs ile mücadele kapsamında üyelerine ücretsiz olarak 10’lu paketler halinde maske dağıtımı yapacak.
Maske talebi olan üyeler yarından itibaren Söke Ticaret Odasından maskelerini almaya başlayacaklar.Konu ile ilgili Söke Ticaret Odası sosyal medya hesabından Başkan Haluk Kutlay adına yapılan açıklamada üyelerini bilgilendiren Söke Ticaret Odası Basın Birimi "Üyelerimizin Dikkatine; Yarın (17 Nisan 2020) sabahtan itibaren 09:00 - 12:00 ve 13:00 – 15:00 arası odamızdan 10 ar adet maske dağıtılacaktır. Yoğunluk yaşanmaması için maskeler meslek gruplarına göre dağıtılacaktır. Firmanıza ait maskeyi çalışanlarınızdan biri alacaksa kaşeli ve imzalı bir dilekçe ile başvurmaları rica olunur" ifadelerine yer verdi. 
Söke Ticaret Odasına kayıtlı meslek gruplarının maskelerini temin edecekleri tarihler ve meslek grupları ise şu şekilde : 
17 Nisan Cuma : 1. Ve 2. Meslek Grupları
20 Nisan Pazartesi: 3. Ve 4. Meslek grupları
21 Nisan Salı : 5. 6. ve 7. Meslek grupları 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.