GÜNDEM Haber Girişi : 26 Kasım 2022 15:14

SÖKE TARİŞ PAMUK KOOPERATİFİ GENEL KURUL YAPTI

SÖKE TARİŞ PAMUK KOOPERATİFİ GENEL KURUL YAPTI
S.S 131 NO'lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ve TARİŞ Pamuk Ortakları Genel Kurul Toplantısı için Kooperatifin Bağarası Yolu üzerindeki tesislerinde bir araya geldiler.


Saat 10.00'da başlayan toplantıya Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Meclis Başkanı Haşim İbi, TARİŞ Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Baki Bakanoğlu, Söke Tarım Kredi Satış Kooperatifi Başkanı Kerim  Palabıyık, Söke Çiftçi Malları Koruma Başkanı Erdal Dinçsoy, Trakya Birlik Söke Kooperatif Başkanı Yılmaz Gültekin, Söke Ziraat Odası Başkan Adayı Ali Çalkama, Muzaffer Kovancı, Söke Ticaret Odası önceki Başkanı Haluk Kutlay ,TARİŞ önceki Birlik Başkanlarından Beliğ Azbazdar, önceki Kooperatif Başkanlarından Ekrem Sert ve TARİŞ Pamuk Kooperatifi Ortakları katıldılar. 24 Gündem maddesinin okunup oy çoğunluğu ile onaylandığı Genel Kurul Toplantısı'nda açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı İsmail Özer yaptı.

ALT YAPIYI GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Özer,"Kooperatifimizin menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz,bu düşünceylede kar etmek için pamukta alacağız,buğday da,ayçiçegi de alıyoruz,almaya devam edeceğiz.Bize çevre illerden getirilen ürünler için nakliye parası ödemiyoruz,kendileri karşılıyorlar.Söke Kooperatifimizin önümüzdeki yıllar için yatırım proje planlamaları var.Şehir içerisinde kalan TARÎŞ alanına iş merkezi kurmayı hedefliyoruz.Yine yeni iş makinaları alarak iş altyapısını güçlendirmeye hedefliyoruz..Genel Kurul Toplantımıza katılıp iş yıllarımızı onaylayan tüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz,hayırlı olsun" dedi.