GÜNDEM Haber Girişi : 03 Kasım 2022 11:54

SÖKE’NİN PAMUK SEKTÖRÜNDEKİ PROJESİ TÜRKİYE ÇAPINDA SES GETİRDİ

SÖKE’NİN PAMUK SEKTÖRÜNDEKİ PROJESİ TÜRKİYE ÇAPINDA SES GETİRDİ
Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. GEKA’dan “Aydın ve İzmir İlinde Bulunan Pamuk Üreticilerine Yönelik Lisanslı Depo” projesinde destek alma hakkı kazandı.

01.11.2022 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyeti yürütülen GEKA’nın 2021 Yılı Güdümlü Proje Desteği kapsamında Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. destek almaya hak kazandı. “Aydın ve İzmir İlinde Bulunan Pamuk Üreticilerine Yönelik Lisanslı Depo” güdümlü projesinin inşaat ihalesi imza töreni Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un makamında gerçekleşti.

 

Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş’nin 21 Ekim de kamuoyuna arz olan inşaat ihalesi Söke Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı. Firmalar arasından projenin ihaleyi kazanarak yapım işini 2N Yapı Üretim İnş.Müh.Hiz.Tur.Gıda.San.ve Tic.Ltd.Şti üstlendi.

 

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un nezdinde yapılan ihale sözleşmesi törenine Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Genel Sekreter Hülya Erman Aydoğan, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Uçak, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan katılım sağladı.

 

Tören sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, “Projemiz Türkiye çapında ses getiren ve milletimize fayda sağlayan bir proje olmuştur. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve Ak Parti Milletvekili Sayın Metin Yavuz’a teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu zamana kadar çabalarımız ve uğraşlarımızın meyvesini ihale imzalarını atarak taçlandırıyoruz. Böylesine önemli bir sözleşme protokolü Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un şahitliğinde imzalamak bizleri gururlandırmaktadır. İnşallah ilerleyen günlerde temel atma törenimiz için de bir arada olacağız. Ülkemize ve Söke’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.