GÜNDEM Haber Girişi : 22 Nisan 2021 22:13

SÖKE'DE İYİ PARTİ'DE SKANDALLAR TÜKENMİYOR

SÖKE'DE İYİ PARTİ'DE SKANDALLAR TÜKENMİYOR
Söke'de son günlerde peş peşe skandallarla gündeme gelen İYİ Parti Söke'de şimdide belediye personelleri siyasi çalışmalara üniforma ile katılmaya başladı.

Söke siyasetinde güne İYİ Parti Gençlik Kollar Başkanını kendi saflarına çeken MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın ve yönetimini konuşurken Çağlar Çelikez'in akşam saatlerinde yaptığı paylaşıma tepki gecikmedi. Paylaşım hakkında Söke MHP İlçe Başkanı Ömer Akalın, Çelikez'in misilleme yapmak isterken yeni bir skandala imza attığını ifade etti. Akalın "Çelikez'in yaptığı paylaşımda belediye personeli İ.K.'yi üye toplamak için görevlendirdiğini görüyoruz. Bu kişinin Çelikez tarafından Belediyeye işe aldırıldığı ve üye toplamak için kapı kapı gezdirdiğini öğrendik. Elbette üye toplamak normal bir şey ancak bunun Belediye üniforması ile yapılması ne kadar doğru?"

BALTAYI YİNE TAŞA VURDU

"Çağlar bey yaptığı bu paylaşımla baltayı taşa vurmuştur. Çağlar beye bakınca çırpındıkça batan bir siyasetçi görmekteyiz. Bugün partimize katılan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Basut konusunda Çağlar bey bizlere misilleme yapmak için atağa kalkmış ancak bunuda eline yüzüne bulaştırmıştır. Bir Belediye personelinin mesai saatleri içerisinde ve mesai saatleri sonrasında üye kaydı yapmak üzere Çağlar beyin emrinde olduğunu öğrendik. Bunu kendisi de sosyal medyada paylaşarak kanıtlamıştır. İlçemizde maalesef İYİ Partinin siyaset arenası görüldüğü üzere belediye ile işbirliği içerisinde yürütülüyor. Levent Tuncel bey'in bu durumdan haberi var mıdır? Bu duruma tepkisi ne olacak bekleyip göreceğiz. Bu konunun da takipçisi olacağız" dedi.