GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ocak 2023 22:16

SÖGİAD’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

SÖGİAD’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD),  21 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 19. Genel Kuruluna hazırlanıyor.

Genel kurulda Söke Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Semerci, görevini Murat Günal'a devretmeye hazırlanırken, Günal döneminin yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlenecek.

Söke Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Semerci yaptığı açıklamada, "Bir sivil toplum kuruluşu olarak öncelikli hedefimiz genç iş insanlarını bir çatı altında toplayarak bölgemize ve ülkemize ekonomik, kültürel ve sosyal konularda fikirler ve projeler üretmek. Biz de bu açıdan yönetim olarak başarılı bir dönemi geride bırakıyoruz. Dernek olarak gerek federasyonda ve gerekse bölgemizde ve Aydın'da öne çıktığımızı düşünüyorum. Görev yaptığımız iki yıllık dönemde Sökemizin yüz akı olan Tarım Fuarı'nı geliştirdik. Profesyonel bir ekiple anlaştık ve fuarımızı çok daha ileri seviyelere taşıyacak alt yapıyı tamamladık. Önümüzdeki yıl ilçemizde çok daha büyük ve çok daha profesyonel bir fuar organizasyonu gerçekleştireceğiz. Ayrıca bu dönemde aramıza 14-15 yeni arkadaşımız katıldı. Hedefimiz daha da büyümek ve Sökemize çok daha yararlı hizmetlerde bulunmak" dedi.