GÜNDEM Haber Girişi : 06 Kasım 2021 15:18

SÖGİAD 18. DÖNEM FAALİYETLERİNİ ÜYELERİNE ANLATTI

SÖGİAD 18. DÖNEM FAALİYETLERİNİ ÜYELERİNE ANLATTI
Söke Genç İş İnsanları Derneği 18. Dönem Faaliyet Raporunu üyeleri ve Basın Mensupları ile paylaştı.

Söke Genç İş İnsanları Derneği Söke Belediyesine bağlı LİMA Restaurantta düzenledikleri kahvaltılı programda bir araya geldi. Toplantıda Burak Semerci 18. Faaliyet Döneminde gerçekleştirdikleri çalışmaları üyeleri ile paylaştı. Toplantının açılış konuşmasınıda Covid-19 sürecinden ve aşılamadan bahseden Semerci "Bilindiği üzere Ülkemiz ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 süreci halen devam ediyor. Bu süreçte aşının bulunması ile biraz rahatladık. Ancak halen aşılarını yaptırmayanlar mevcut. Bu süreçte de aşısını yaptırmayan dostlarımızı bu konuda uyarırsak ve aşı olmaları yönünde ikna edersek bu süreci daha hızlı bir şekilde atlatırız" dedi. Semerci daha sonra 18. Dönem faaliyetlerini iş insanı Mustafa Saydam gerçekleştirdiği sunum ile üyelere aktardı. 

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET

Gerçekleşen sunumun ardından SÖGİAD'ta önceki dönemlerde başkanlık görevinde de bulunan ve yaş kriteri sebebiyle üyelikleri sona eren Mustafa Korhan Taşkın ile Engin Bakraçcıoğlu'na plaket verildi. Mustafa Korhan Taşkın'a plaketini Bilal Ülker, Engin Bakraçcıoğlu'na ise Reşat Er verdi. SÖGİAD ailesine katılan yeni üyelere ise rozetleri takıldı. Eski başkanlardan Mehmet Yabancı Ezgi Yapağı'ya üyelik rozetini takarken, Mustafa Korhan Taşkın ise Kaan Turan' a yeni üyelik rozetlerini taktı.

SEMERCİ "TARIM FUARINA HAZIRIZ" 

SÖGİAD tarafından her yıl gerçekleşen Tarım fuarına hazır olduklarını ifade eden Başkan Burak Semerci "Bilindiği üzere Çarşamba Pazarı alanımızda fuarımızı gerçekleştiriyorduk. Bu yıl fuarımızı TARİŞ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Bağarası yolu üzerinde bulunan alanda yapmak için Sayın İsmail Özer ile protokolü imzaladık. Alanın İlçe merkezine biraz mesafeli olması sebebiyle de konuyu Söke Şoförler Odası Başkanımız Refik Karataş ile görüşerek çözdük. Bu bağlamda her iki başkanımıza da desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Fuar tarihlerine özel olarak bölgeye gidip gelecek ayrı bir ring oluşturulacak ve araç temin edilecek. Biz fuara SÖGİAD olarak hazırız" ifadelerini kullandı. 

BİR İMZANIZ VAR KİTABI TANITILDI

SÖGİAD üyesi olan Avukat Ersin Bayrı mesleği gereği karşılaştığı imza sorunları hakkında yazdığı kitabını kahvaltıda imzalayarak üyelere ve basın mensuplarına hediye etti. Bayrı imza konusunda kitap yazma fikrinin nasıl doğduğunu anlattı. Bayrı Kitapta "İmza kullanımında yapılan çok basit hataların, çok ağır bedeller ödenmesine neden olduğunu" ifade etti. Kahvaltı sonunda SÖGİAD üyeleri toplu fotoğraf çekiminin ardından üyesi olan ve bugün doğum günü olduğunu öğrendikleri Ahmet Köylü'ye pastalı Süpriz yaptı.