GÜNDEM Haber Girişi : 26 Eylül 2021 18:41

SICAKLIKLAR YENİDEN YÜKSELİYOR

SICAKLIKLAR YENİDEN YÜKSELİYOR
MGM resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı verilere göre, Aydın'da önümüzdeki 5 gün hava sıcaklıkları tekrar yükselecek.

Son günlerde hava sıcaklıklarının düşmesi ile rahat bir nefes alan Aydın'lılar yeniden sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek. Geçtiğimiz haftadan itibaren 25 dereceye kadar düşen sıcaklıklar Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) gelen bilg,ye göre yeniden 35 derecelere kadar tırmanacak. MGM'ye ait internet sitesinde yer alan verilere göre Aydın'ın 5 günlük hava tahmin raporu şu şekilde;

26 Eylül Pazar Hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 35 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

27 Eylül Pazartesi; Hava sıcaklığı en düşük 16, en yüksek 35 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. 

28 Eylül Salı; Hava sıcaklığı en düşük 16, en yüksek 34 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

29 Eylül Çarşamba Hava sıcaklığı en düşük 17, en yüksek 32 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

30 Eylül Perşembe Hava sıcaklığı en düşük 17, en yüksek 32 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.