GÜNDEM Haber Girişi : 17 Temmuz 2021 00:44

REFİK KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ

REFİK KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ
Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurul toplantısında mevcut Başkan Refik Karataş tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan olarak güven tazeledi.

Gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Başkanı Nedim Saraç yaparken, Genel kurula Esnaf oda başkanları ve esnaf camiasının yoğun ilgi gösterdi. Faaliyet ve mali raporların ibra edildiği genel kurulda, yönetim kurulu da katılımcıların oy birliği ile ibra edildi.

Genel kurulda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurullarının yılda bir kez yapılması yerine üç yılda bir yapılması maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kuruluna Refik Karataş, İbrahim Çallıoğlu, Hasan Hüseyin Gümüşkaya, Erkan Akbabalı ve Samet Can seçildi. Kooperatif denetim kurulunda Metin Mutafoğlu ve Ali Öztürk yer aldı.

"ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Karataş, "Değerli Sökeli esnaf arkadaşlarım göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Dünden önce de bugünden sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber daha önceden giymiş olduğumuz ateşten gömleği giymeye devam ediyoruz. 16 Aydır zor günler geçirirken sesimizi duyuramadık. Son aylarda esnaflarımıza yönelik nefes kredi desteği sağlanması nedeniyle biraz soluklandık. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yapılan ve içerisinde idari binamızın yanı sıra düğün salonu ve kreşin olacağı binamızın yapımı sürüyor. Hedefimiz bir sonraki genel kurulu kendi binamızda yapmak. " dedi.