GÜNDEM Haber Girişi : 15 Kasım 2021 14:46

PELİN ÇAVDARLI YÖNETİMİNİ TANITTI

PELİN ÇAVDARLI YÖNETİMİNİ TANITTI
CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Germencik İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Pelin Çavdarlı yönetimini tanıttı.

CHP Germencik İlçe Kadın Kolları Başkanlık görevinden 9 Kasım 2021'de istifa eden Şehnaz Dinç'in yerine atanan Pelin Çavdarlı yönetimini tanıttı. Çavdarlı gerçekleştirdiği basın açıklamasında İstanbul Sözleşmesi davalarından da asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Çavdarlı "2007'den bu yana çatısı altında bulunduğum partimin Germencik İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanmak benim için gurur ve onur verici bir yükümlülüktür. Gerek İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir gerek İlçe Başkanımız Salih Çavuş ve yönetimleri, en önemlisi de benimle bu yolda yürümeye karar veren çok değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte bu kutsal görevi layığı ile yerine getireceğiz. Bu Ülkede kadın olmanın zorluğunu hepimiz biliyor ve yaşıyoruz. Ama şunu unutmayın ki 'Biz kadınlar birbirimize en derin hislerle bağlıyız' Bir ülkede kadınlar ve çocuklar şiddet görüyor ve öldürülüyorsa, o ülkenin geleceği de ölüyor demektir. İşte bu yüzden İstanbul sözleşmesi yaşatır diyor, bu haklı davamızdan asla vazmeçmiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

Göreve geldiği andan itibaren aktif olarak üye kayıtlarına başlayan Çavdarlı yeni üyelere parti binasında rozetlerini taktı. Rozet takanlar arasında en genç üye olarak dikkat çeken isim ise 6 yaşındaki Esila Gürgen oldu.

ÇAVDARLI'NIN YÖNETİMİNDE YER ALAN İSİMLER ŞÖYLE:

Seden Gürgen, Cemile Avcı, Naciye Selekli, Duran Sarı, Perihan Sönmez, Kübra Çelik, Aysel Koşar, Hatice Kabataş, Sinem Özten Ören, Esma Yıldırım, Ümran Yalçın, Burcu Kızılcık, Seyra Arkun, Mürvet Gök, Servet Eser, Arzu Yurga