GÜNDEM Haber Girişi : 04 Ağustos 2021 19:41

ORTEKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ORTEKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Aydın'ın eski Belediye Başkanlarından İlhami Ortekin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Ortekin bugün Bey Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin, geçtiğimiz günlerde nefes darlığı şikayetiyle hastaneye giderek tedavi altına alınmıştı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak bu sanah saatlerinde hayata gözlerini yuman İlhami Ortekin için, ilk olarak Efeler Belediyesi önünde saat 16.30'da anma töreni yapıldı. Daha sonra Bey Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ortekin'in cenazesine AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ortekin'in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ortekin'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Tellidede Mezarlığı'na defnedildi.