SPOR Haber Girişi : 29 Haziran 2021 13:26

ONUR KARA 'SAĞDA SOLDA KONUŞANLARI ADAY OLMAYA DAVET EDİYORUM'

ONUR KARA  'SAĞDA SOLDA KONUŞANLARI ADAY OLMAYA DAVET EDİYORUM'
Bolvadin Belediyespor’a deplasmanda 4-1 yenilen ve lider gittiği Afyondan 3. sırada dönen Eşin Grup Sökespor Başkanı Onur Kara olağanüstü kongreye kararı aldığını açıkladı.

Bolvadin Belediyespor’a deplasmanda 4-1 yenilerek şampiyonluk hayallerini erteleyen Eşin Grup Sökespor Başkanı Onur Kara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile olağanüstü kongreye gidleceğini ifade etti. Kara, takımı hedefe götüreceğine inandığı her yönetimin arkasında olacağını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda lider olarak gittiği Bolvadin Belediyespor deplasmanında aldığı 4-1'lik mağlubiyet sonrası ligi 3. basamakta tamamlayan Eşin Grup Sökespor, 3. Lig hayallerine bu sezon veda etti. Maçın ardından bu sabah Maraton TV'de yayınlanan Sabah Maratonu programına canlı bağlanan Başkan Onur Kara Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve yardımcıları başta olmak üzere STK başkanlarına da ateş püskürdü. Kara canlı yayında yaptığı açıklamada "10 aylık uzun ve zorlu bir periyod vardı. Söke'lileri ve futbolcularımızı inandırmaya çalıştık. Maddi ve manevi anlamda da zorlandık. Bu süreçte dağ gibi yanımızda olan abilerimiz bizlere destek sundular. 2. ligde olmayan primleri açıkladık. Bunları zaten konuşacaktık. Biz sportif anlamda dün başarısız olduk. Öne geçtik ama elimizde tutamadık. Kazanmamız gerekiyordu"

SÖKE'DEN, SÖKESPOR TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM

"Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Her fedakarlığı gösterdiler. Bu kadar yapabildik. Daha fazlasını yapabileceklerine inanıyorduk ama onlarda mental açıdan yoruldular ve zorlandılar. Ben Sökespor taraftarından özür diliyorum. İnanmıştık, gücümüzü sonuna kadar kullandık. Ama başarısız olduk. Tekrar özür dilerim"

SAĞDA SOLDA KONUŞANLARI ADAY OLMAYA DAVET EDİYORUM

"Önümüzde uzun bir zaman var. Transfer ve lig dönemi için. Bizlerde bu süreçte çok yorulduk. Kendine güvenen, sağda solda konuşan arkadaşlarımı kongrede başkan adayı olmaya davet ediyorum. Gelsinler, bizde inandığımız karakterlerse arkalarında dururuz. Biz koltuğa sevdalı değiliz. Her maçta amigoluk yaptım. Taraftar olsaydı onlarla birlikte maçları izlerdim. Çünkü ben Sökespor taraftarıyım. Koltuk sevdalısı değilim"

BAŞKAN LEVENT TUNCEL'DEN TELEFON BİLE GELMEDİ

"Sayın vekilimiz Metin Yavuz'u aradım, sadece onu değil herkesi aradım maçtan 2 gün önce davet ettim. Kongreye de davet etmiştim. Beledye Başkanımız, yardımcıları da dahil gelmediler. Bu takım Söke'nin takımı Onur Kara'nın değil. Biz önceki maçın ardından gece futbolcularımızın odasına girip prim dağıttık. Ne için dağıttık Söke için Sökespor için dağğıttık. Kişileri üzmek işin kolayına kaçmak oldu. Belediye Başkanımızın rahatsızlığı var ama bir telefon bekledik kendisinden, Başarılar, tebrikler, geçmiş olsun demesini bekledik. Bir sürü insan Afyına bizimle geldi. Ama Belediyeden kimse yanımızda yoktu" 

SOSYAL MEDYADAN DA DAVET ETTİ

Sökespor Başkanı Onur Kara katıldığı canlı yayının ardından sosyal medya hesabından da açıklamada bulunarak “Eşin Grup Sökespor olağanüstü genel kurula gidecektir. Yönetime talip olan arkadaşlara duyurulur. Hedefe götürebileceğine inandığımız, güvendiğimiz saydığımız sevdiğimiz her yönetimin yanında olacağız. Büyük Sökespor taraftarına bu zorlu süreçte gösterdikleri sevgi ve saygı için çok teşekkür ederim” dedi. Kara’nın bu açıklamasının ardından taraftarlar başkanın paylaşımına “Büyük başkan bizi bırakma” şeklinde destek yorumlarda bulundular.