SİYASET Haber Girişi : 15 Nisan 2022 11:06

Ömer Başkanımızdan özür dilenmeli

Ömer Başkanımızdan özür dilenmeli

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, TBMM Genel Kurulunda konuştu. CHP’li Yıldız, konuşmasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e kumpas kurulduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Meclis Genel Kurulunda konuştu. CHP’li Yıldız, “olay emniyet tarafından soruşturma aşamasında.  Kavganın sebebi ortaya çıkmadan bizim belediye başkanımızı zan altında bırakmayın” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “AK PARTİ milletvekili arkadaşımız bir basın açıklaması yapıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak kimden ne gelirse gelsin basın ve benzeri için yapılan her türlü saldırıyı nefretle şiddetle kınıyoruz, bunu bilin. Milletvekili arkadaşımız dün basın toplantısında bir belediye başkanımızı suçluyor. Bu ahlaki değil. Failler yakalanmış, emniyet tarafından sorgulanıyor. Bir ortaya çıksın neden kavga çıkmış, nasıl olmuş diye. Ortaya çıkmadan bizim Belediye Başkanımızı zan altında bırakmayın. Bu kumpasları da boş verin, tutmaz CHP’ye. O yüzden, eğer yapılan o yazılı açıklamada her Kürt vatandaş, her müteahhit PKK’lıysa o sizin sorununuz. Sizin İçişleri Bakanınız var, sizin Adalet Bakanınız var; bunu sorgularsınız, ona göre karar verirsiniz. Belediye Başkanımız hukukçu bir arkadaşımız, bir karıncayı bile incitmez. Size buradan ekmek çıkmaz, iktidarla da bu iş olmaz. Bu vesileyle o milletvekili arkadaşımız çıksın, belediye başkanımızdan özür dilesin” ifadelerine yer verdi.