GÜNDEM Haber Girişi : 10 Nisan 2021 15:29

O İSİM İÇİN BANKAMATİK MEMURU İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

O İSİM İÇİN BANKAMATİK MEMURU İDDİALARI GÜNDEME GELDİ
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in LİMA A.Ş. yönetimine aldığı isim için ortaya atılan iddia yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel dün gerçekleşen LİMA A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısında kendisini atadığı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi sonrasında yeni yönetimde görev verdiği isimlere tepkiler büyüyor. Lima A.Ş. yönetim kuruluna Büyükşehir Belediyesine karşı hakaret ve iftira söylemlerinde bulunan ve bu sebeple CHP’den ihraç edilen Taner Güven’in ve geçtiğimiz ay bir ziyaret esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı özlem Çerçioğlu hakkında ağır eleştirilerde bulunan CHP’li Meclis Üyesi Saime Cantürk’ün atanması Tuncel'in CHP ve Büyükşehir Belediyesine resti olarak algılandı. Taner Güven hakkında bugün sosyal medyada yapılan paylaşımlarda  ay işe gitmeden maaş aldığı ve bankamatik memuru olduğu söylemleri dolaşmaya başladı.

5 AY İŞE GİTMEDEN MAAŞ ALMIŞ

Haber sitemizde yazdığımız “Tuncel’den LİMA yönetimine skandal atama” başlıklı haberimizin altına yorum yapan M.H. isimli bir partili Güven’in önceki dönemde bankamatik memuru olduğu iddiaları Söke gündeminde şok etkisi yarattı. Daha evvelde Taner Güven hakkında Söke Belediyesi’nde 5 ay işe gitmeden maaş aldığı yönünde haberler çıkmıştı. Bu haberler ve konuşulanlar sonrasında Başkan Tuncel’in ne yapacağı merak konusu oldu.