GÜNDEM Haber Girişi : 24 Mart 2021 22:32

Mustafa Savaş; 'Liderimizin arkasındayız, davamızın peşindeyiz'

Mustafa Savaş; 'Liderimizin arkasındayız, davamızın peşindeyiz'
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 7. Büyük Olağan Kongre ile ilgili mesaj yayınladı.

AK Parti’nin 7. Büyük Olağan Kongresi ile ilgili mesajında ‘Cumhur İttifakı’nın gücüyle Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracaklarını, 2053 ve 2071 vizyonunu ise hep birlikte inşa edeceklerini söyleyen Milletvekili Savaş, “Türkiye için güven ve istikrar devam edecek” dedi.

“BİR KERE DAHA AHDİMİZ TEKRAR ETTİK”

Titiz ve meşakkatli süreci tamamlayarak, yaklaşık bir senelik sürenin ardından coşku içerisinde AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi’ni gerçekleştirdiklerini söyleyen Milletvekili Savaş, “Kongrelerimiz bizim düğün günümüzdür; yenilenmenin, taze bir heyecanla ivmelenmenin adıdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kongremizle birlikte 2023’e giden yolda yeni bir işaret fişeği verdik; meşalemizi yaktık. Aziz milletimizle birlikte yeni bir dönemin kapıları açıyoruz. Geçmişimizden aldığımız ilham, bugünümüze olan inancımız ile geleceğimizi şekillendiriyoruz. AK parti olarak şunu söyledik; “Yüzyılın işini 18 yıla sığdırdık. Daha çok işimiz var.” Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemiz ve milletimiz için kongremizde bir kere daha ahdimizi tekrar ettik. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet diyerek kutlu mücadelemizden asla ödün vermeyeceğimizi bir kere daha haykırdık. Liderimizin arkasında olduğumuzu, davamızın takipçisi olduğumuzu tek yürek dünyaya bir kez daha duyuruyoruz” diye konuştu.