GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ağustos 2022 17:34

Marangozlar Odası’ndan AYESOB’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Marangozlar Odası’ndan AYESOB’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, beraberdeki yönetim kurulu üyeleriyle Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA”

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, beraberdeki yönetim kurulu üyeleriyle Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA”

Ziyarette konuşan Başkan Kaya, “Başkanımız Muhammet Ali Künkcü’ye yeni görevinde başarılar dilerim. Başkanımızın önderliğinde Aydın’a daha iyi işler ve projeler yapmaya çalışacağız. Başkanımız esnafımızın her zaman yanında. Görevinde başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

“BİRLİĞİMİZ VE DİRLİĞİMİZİN GÖSTERGESİDİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Künkcü, “Ziyaretler için Marangozlar Odası Başkanımız Ertan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler bizim birliğimizin, dirliğimizin göstergesidir. Marangozlar Odası arkadaşlarımızın idealist düşünceleri var. Bakış açıları çok farklı. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Hep beraber büyük projeler ve büyük işlere atacağız. Bunu da Aydın halkı görecek” diye konuştu.

KÜNKCÜ’YE PLAKET

Ziyaret sonrası, Başkan Kaya ve yönetimi, Künkcü’ye zeytin ağacından hazırladıkları Aydın Magangozlar Odası’nın logosunu ve ismini içeren plaket hediye etti. Başkan Künkü de Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’na seçilen Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya’yı ayrıca tebrik etti.