GÜNDEM Haber Girişi : 18 Kasım 2022 15:51

LİSANSLI DEPO ARSA TAPUSU ALINDI

LİSANSLI DEPO ARSA TAPUSU ALINDI
Söke Ticaret Borsası Milli Emlak’tan 30 yıllığına kiraladığı Lisanslı Depo Arazi üst (İnşaat) Hakkı Tapusunu Teslim aldı.

2019 yılında Milli Emlak Genel Müdürlüğünden 30 yıllığına kiralanan Söke Argavlı mevkii 141 ada 2 parselde bulunan 74 bin m2 alanda kurulacak olan Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş ‘nin inşaat çalışmalarına başlandı. Arazinin Aydın Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat proje planının onaylanması sonrasında Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş ve Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel üst (inşaat) hakkı tapusunu 17 Kasım 2022 tarihinde Söke Tapu Müdürü Osman Çetin Sarı’dan teslim aldı.

Duygularını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel “ Lisanslı depomuzun inşaatının ilerleyebilmesi için arazinin üst (inşaat) hakkı tapusunu üzerimize almamız gerekmekteydi. Bizlerde bu aşamaları hızlı bir şekilde çözümlemek adına evraklarımızı Söke Tapu Müdürlüğümüze teslim ettik ve lisanslı depomuzun üst (inşaat) hakkı tapusunu teslim aldık. Lisanslı Depomuzun inşaat çalışmaları gelecek sezona yetiştirmek üzere hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçemize ve üreticilerimize arz olan projemizin önemli gelişmelerinden haberdar etmek bizleri mutlu etmektedir. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.