GÜNDEM Haber Girişi : 01 Eylül 2022 16:41

KÜNKÇÜ "YAZILANLARA KULAK ASMIYORUM"

KÜNKÇÜ
AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkçü son günlerde basında yer alan bazı haberler hakkında yayımladığı açıklamada yazılanlara kulak asmadığını tek düşüncelerinin esnaflar olduğunu ifade etti.


Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muhammet Ali Künkcü son günlerde kendisini hedef alan haberler hakkında açıklamalarda bulunurken tek düşüncelerinin Aydın esnafının geleceği olduğunu ifade etti. Künkcü "Göreve geldiğimiz günden bu yana tek bir slogan ile esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu ve olacağımızı ifade etmeye çalışsak da bizleri karalamaya çalışan bazı basın mensubu arkadaşlarımız var. Maalesef ki söylemlerimizi hep yanlış anlıyorlar. Bunlardan birisi de basında yer alan tehdit ettiğim yönündeki haberlerdir. Ben bulunduğum makam gereği kimseye tehdit edici sözler kullanmadım. Zaten beni yıllardır tanıyanlar bu haberlerin doğru olmadığını ve inanmadıklarını telefon ile bana ulaşarak ifade ettiler. Haberin içeriğinde de ben arkadaşımızı kendi kızım gibi görerek tavsiyelerde bulundum. Bunu kendisi de zaten açık açık haber içerisinde belirtmiş. Bu konuşmanın neresinde tehdit var ben anlamış değilim. Kendisi bunu tehdit olarak algılamış ve şahsıma, bulunduğum makama karşı bir linç girişimine başlamıştır. Bu arkadaşımız ile birlikte bazı arkadaşlarımız da bu haberleri sürdürmeye çalışmışlardır. Ancak son yapılan haberle yine şahsım hedef gösterilmeye çalışılmıştır. Ben ilk ve son defa bu haberlere cevap verme gereği duyuyorum. Çünkü önümüzde yapacağımız çok güzel projeler var. Gerek Aydın esnafımız gerekse çeşitli yollarla bu arkadaşlarımızın da faydalanacağı önemli projelere imza atacağız. Ancak bu yaptıkları ile sadece beni değil bulunduğum makamı da itibarsızlaştırma mücadelesindeler. Ancak bunu başaramayacaklar. Benim ve yönetimimim tek düşüncesi esnaflarımızdır. 


"En İyi Alışveriş, Esnaftan Alışveriş"


"Önümüzdeki hafta nasip olursa okullar açılacak. Biz kırtasiyecimizin, konfeksiyoncumuzun, ayakkabıcımızın zincir marketlere karşı yek vücut olması için mücadele verirken bu arkadaşlarımızın yazdıklarına cevap verme ile uğraşmayacağız. Yolumuz çetin. Bu yolda da bu zincir marketlere karşı söylemimiz "En İyi Alışveriş, Esnaftan Alışveriş" dir. Bizim söylemimiz nettir. Geri kalan kimler ne demişse demiştir. Elbette basınımız bizim için önemli. Ancak yazılan yalan yanlış şeylerle de bu makama leke sürdürtmem" ifadelerini kullandı.