GÜNDEM Haber Girişi : 01 Eylül 2021 14:13

Kaymakam Işık Veda Turlarına Başladı

Kaymakam Işık Veda Turlarına Başladı
Cumhurbaşkanlığı Yaz Kararnamesi ile Ordu'nun Ünye ilçesine atanan Germencik Kaymakamı Ayhan Işık veda ziyaretlerine başladı.

3 Eylül Cuma günü Germencik'ten ayrılacak olan Kaymakam Ayhan Işık ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek veda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

GERMENCİK'TE EN UZUN KALAN İSİM

2014 yılı Ağustos kararnamesiyle Germencik Kaymakamlığına atanan Ayhan Işık ilçede 7 yıl görev yaparak en fazla süreyle görev yapan Kaymakam oldu. 2021 yılı kararnamesiyle Ordu'nun Ünye ilçesine Kaymakam olarak atanan Işık'ın önümüzdeki hafta yeni görev yeri Ünye'de görevine başlayacağı öğrenildi. Işık gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinde mahallelerde muhtarlar ve vatandaşlarla da bir araya geldi. 

BAŞKAN ÖNDEŞ'TEN IŞIK'A PLAKET

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in de Kaymakam Işık'a makamında gerçekleştirdiği ziyarette verdiği hizmetler adına teşekkür ederken plaket takdim etti.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Veda ziyaretlerine devam edeceği öğrenilen Işık'ın, 3 Eylül günü ilçeden ayrılacağı, o güne kadar ise her mahalleye giderek vatandaşlarla vedalaşarak helallik isteyeceği öğrenildi. 

GÜLENÇ 15'İNDE GÖREVE BAŞLAYACAK

Germencik Kaymakamı Ayhan Işık'ın yerine Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Kaymakamlık görevini yürüten Turgay Gülenç atanmıştı. Kaymakam Gülenç'in ise Eylül ayının 15'inde ilçemize gelerek göreve başlayacağı öğrenildi.