GÜNDEM Haber Girişi : 07 Nisan 2021 18:17

KARACASU CUMHUR İTTİFAKI'NDA İMAR ÇATLAĞI

KARACASU CUMHUR İTTİFAKI'NDA İMAR ÇATLAĞI
Karacasu’da yaklaşık 2 yıldır mahalle halkının istediği üzerine Başkan Zeki İnal’ın girişimleri ile başlayan 285 parselin imara açılması konusu Millet İttifakı ve Ak Partili meclis üyelerinin oyları ile reddedildi.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal göreve geldiği günden itibaren ve Küçükdağlı ve Büyükdağlı mahallelerinde vatandaşların yoğun bir şekilde talep ettikleri 285 parselde bulunan 32.284 hektarlık alanın imara açılması için girişimlerde bulunmuştu. Vatandaşların Küçükdağlı ve Büyükdağlı mahallesinde yayla kısmı olarak adlandırdığı bölge için Başkan İnal başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aydın Valiliği ve İlçe Tarım müdürlüğünün onayını alarak bu bölgenin imara açılması için gerekli izinleri topladı. Ancak bugün gerçekleşen belediye meclis toplantısında gündeme alınan madde Millet İttifakı meclis üyelerinin yanı sıra Cumhur İttifakından seçilen Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin red oyu kullanması ile kabul edilmedi.

“KARACASU HALKI TEŞEKKÜR ETMİŞTİ”

Karacasu’da yayla mahallesinin imara açılması konusunda gerçekleştirdiği girişimler ve çalışmalardan dolayı vatandaşlar Başkan Zeki İnal’a teşekkür etmişlerdi. Karacasu’da yaşayan bazı vatandaşlar bahçelerinde gidip kalabilecekleri, küçük bir ev yapabilmeleri adına bu imar düzenlemesinin gerekli olduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etmişlerdi. Yaşanan bu gelişme sonrası Karacasu Cumhur İttifakında “Ak Partili meclis üyelerinin İmar Çatlağı yarattı” yorumları yapıldı.