GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2021 11:18

İP'TEN İP'E ATLAYAN SİYASİ CANBAZ ÇAĞLAR NEREYE KOŞUYOR

İP'TEN İP'E ATLAYAN SİYASİ CANBAZ ÇAĞLAR NEREYE KOŞUYOR
Söke siyasetinde son günlerin en çok konuşulan ilçe başkanı Çağlar Çelikez hakkında MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın bir basın açıklaması yayınlayarak Çağlar Çelikez'in nereye koştuğunu sordu.

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'in Aydın'da bir gazeteye verdiği röportajın yankıları devam ediyor. Son olarak MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Çelikez'in röportajında bir dönem MHP'de siyaset yaptığı yönündeki açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Akalın "İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in basın organlarına  yapmış olduğu açıklamada; Cumhuriyet Halk Partisi ile olan problemlerini anlatırken bir ara haddini aşan cümleler kurarak Milliyetçi Hareket Paritisi’nin seçim komisyonunu dışarıdan yönettiğini söyleme gafletinde bulunmuş, üniversite yıllarında ise Ülkü Ocakları’nda bulunduğunu da söylemiştir. Sayın Çelikez’in siyasi geçmişini anlatırken unuttuğu bazı yılları sizlere hatırlatmak isterim. Sayın Çelikez’in siyasi tecrübesi oldukça fazladır. Önce Doğru Yol Partsi’nde İlçe bşk. Yard. lığı, sonra İşçi Partisi’ndeilçe başkanlığı, şimdi de İyi Parti’de ilçe başkanlığı yapmaktadır. Hernedense İşçi Partisi ilçe başkanlığı yaptığı, Aydınlık dergisi dağttığı yılları unutmaktadır. 
Üç siyasi partide ilçe başkanlığı yapan Sayın Çelikez hızını alamamış bir de MHP’de siyaset yaptığı hakkında mesnetsiz açıklamalarda bulunmuştur. Oysa ki Sayın Çelikez’in ne partimizle ne de Ülkü Ocakları ile yakından ya da uzaktan bir ilişkisi bulunmamaktadır. DYP’de , İP de şimdi de İP de siyaset yaparak, ipten ipe atlayarak siyasi cambazlık peşinde olan Sayın Çelikez’e olmayan karmaşık siyasi yaşamında başarılar j diliyor, kamu oyunu doğru bilgilendirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.