GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mart 2021 21:50

GERMENCİK ZİRAAT ODASI VE JANDARMA’DAN TRAKTÖRLERE REFLEKTÖR TAK GÖRÜNÜR OL

GERMENCİK ZİRAAT ODASI VE JANDARMA’DAN TRAKTÖRLERE REFLEKTÖR TAK GÖRÜNÜR OL
Germencik Ziraat Odası ve Jandarma Trafik Timleri iş birliğiyle Traktör kazalarını en aza indirmek için Traktörlere "Reflektör Tak Görünür Ol" Sloganıyla bir çalışma yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından "Trafik Güvenliği Uygulama Politikası" kapsamında traktörlerin karıştığı trafik kazalarının azaltılması, görünürlüğünün ve farkındalığının artırılması amacıyla Aydın İl Jandarma Komutanlığı Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Germencik Ziraat Odası Başkanlığı koordinesinde Traktör kullanıcılarına "Reflektör Tak Görünür Ol "Sloganıyla traktör sürücülerin traktörlerine reflektör takıldı.

Germencik Ziraat Odası Başkanı Şehabettin Çapakçıoğlu "Göreve geldiğimiz ilk günden beri Reflektör Tak Görünür Ol Kampanyasını yürütüyoruz. Projeye ilk olarak Turanlar Mahallemizden başladık daha sonra Çamköy Mahallemizde devam ettik. Göreve devam ettiğimiz sürece bu Kampanyamızı devam ettireceğiz. Her yıl yürüttüğümüz bu projemizde reflektörleri alarak odamıza getiren ilçemiz iş insanlarına teşekkür ediyorum. Projemizin devamlılığı açısından onlarında desteklerini göz ardı etmemiz mümkün değil. Bu yıl Efes Çırçır fabrikası işletmecisiTolga Uskus reflektörleri alarak odamıza dağıtımı yapılmak üzere teslim ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tüm Mahallelerimiz ve ilçemizde bulunan Traktörlerimize Reflektör takılması için çalışacağız. Bunu artık geleneksel hale getirdik. Her yıl "Reflektör Tak Görünür Ol" Kampanyasına devam edeceğiz. Amacımız Kazaları engellemek. Özellikle geceleri Traktörlerin römorkları görünmediği için reflektör takılması gerekiyor. Çiftçilerimiz bu konuda her yıl gerekli çalışmaları yapıyorlar. Arada istisna olarak bazı çiftçilerimiz unutabiliyor ve bu unutkanlıkta malesef kazalara sebep olabiliyor. Bu kazaların önüne geçebilmek adına bizler üzerimize düşleni yapmaya çalışıyoruz. İş Adamlarımızda bize bu konuda destek oluyorlar. İlçe Jandarma Komutanlığımızla birlikte bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz" dedi.