GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ocak 2023 16:15

GERMENCİK'TE ÖZSOY İLE YOLA DEVAM

GERMENCİK'TE ÖZSOY İLE YOLA DEVAM
Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 2014 yılından beri başkanlık yapan Başkanı Hasan Özsoy, yeniden göreve seçildi.

Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurula gitti. 19 Mayıs Gençlik Parkı'nda düzenlenen genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu üstlendi. Toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkan Vekil Zülfikar Kuyucu, Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat, siyasi partilerin temsilcileri, kooperatif ortakları ve çok sayıda üye katılım gösterdi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı.

Kurulda konuşan Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Özsoy, “Önceki genel kurulumuzdan bugüne 9 yıl görevde kalmanın gururuyla, olağan genel kurul toplantısında siz değerli ortaklarımızın huzurunda olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Makamlar gelip geçiçi, dostluklar bakidir. Elimizdeki imkanlarla beraber bütün ortaklarımızın yanındayız. Kooperatifimizin bütçesini eşit ve dengeli biçimde paylaştırmaya devam edeceğiz. Ortaklarımıza desteğimizi sürdürmeye, Ramazan’da düzenlediğimiz iftar yemeklerine ve üniversite öğrencilerine burs yardımlarımız devam edecek.  Genel kurulumuzun herkese hayırlı olmasını diliyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Özsoy görevine kaldığı yerden devam edecek

Denetim ve yönetim kurulu faaliyetlerinin kabul edilmesinin ardından toplantıda, Hasan Özsoy Başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Oy birliği ile kabul edilen seçimle beraber Özsoy Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Halil Şahan, Tansel Önel, Muharrem Katırcıoğlu, Hakan Akdağ, Denetim Kurulu'nda Gürkan Gökçen ve Ali Demir ile 4 yıl daha görevlerine kaldıkları yerden devam edecek.

Başkan Özsoy, yeniden göreve gelmesini “Bizi yeniden bu göreve layık gördüğünüz için, işinizden vakit ayırıp toplantıya katılım gösterdiğiniz için, zamanınızı ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağolun, var olun, Allah’a emanet olun” sözleri ile noktaladı.

Başkan Hasan Öszoy kurul sonrası gelen tebrikleri kabul etti.

Germencik Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ne övgü

Genel kurulda konuşan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi 3. Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Germencik Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ne övgüler yağdırdı.  9 yıldan bu yana yönetimin başında olan Özsoy ve ekibinin  görevi layığıyla yerine getirdiklerini, Germencik Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin esnaflara sahip çıkarak, ellerindeki bütün imkanlarla her daim esnafların destekçileri olduklarını kaydetti.

Germencik Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine emek vermiş en kıdemli 5 esnaf üye Zeki Gülşen, İsmail Gülcan, İsmail Karabıyıkoğlu, Yalçın Günaydın, Necati Acar’a Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi 3. Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç tarafından plaket takdim edildi.