GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ekim 2021 15:48

GERMENCİK'TE BAŞKAN ADAYLARI SAHAYA İNMEYE BAŞLADI

GERMENCİK'TE BAŞKAN ADAYLARI SAHAYA İNMEYE BAŞLADI
Aydın’ın Germencik ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığına talip olan isimler seçime 5 ay kala tek tek sahaya inmeye başladı. 

Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 2022 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan  seçimlerde 6 adaydan biri olan Tayfun Kel bugün sabah gerçekleştirdiği kahvaltı programı ile başkanlığa aday olduğunu adaylığını resmen duyurdu. Yaklaşık 950 üyesi bulunan odada, 2003 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Ayhan Oğuz'un yeniden aday olmayacağını ifade etmesinin ardından 6 aday göreve talip olduğunu ifade etmişti. Adaylardan Rafet Eraslanda önceki gün akşam yemeğinde adaylığını resmen ilan etti. Yedi Eylül mahalle muhtarı Ahmet Çıray ise geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği kahvaltı programı ile aday olduğunu duyurmuştu. Germencik sanayi sitesinde Marangozluk yapan Tayfun Kel'de göreve talip oldu. İlçenin  tanınan esnaflarından olan 49 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Tayfun Kel, göreve hazır olduğunu ifade etti. Kel "Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, önümüzdeki yıl mart ayında seçime gidecek. Seçime başkan adayı olarak katılmak üzere yola çıktık. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum"

"AİLEMİN RIZASINI ALDIM" 
Adaylığını açıklamadan önce ailesinin rızasını aldığını ifade eden Kel “Bu süreçte hem yönetim kurulu listemizi hazırlamaya çalıştık, hem de esnaflarımıza nasıl faydalı olabiliriz diye araştırmalar yaptık. Çevre ilçelerimizde ve merkezde başarılı esnaf odalarımız var, onları ziyaret ettik. ‘Nasıl başarılı olabiliriz’ diye onlarla görüştük. Onlar; ‘Hukukçu, iş güvenlikçi ve özel eğitimcinden destek alırsan, daha başarılı olursun’ dediler. Biz de tavsiyeye uyup onların desteklerini yanımıza aldık. Bu anlamda esnaflarımıza ücretsiz hukuk danışmanlığı hizmeti vereceğiz. İş güvenliği ve özel eğitimci konularında da yardımcı olacağız. Esnafların sorunlarını çözmek, taleplerini yerine getirmek için göreve hazırız" dedi