GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 15 Temmuz 2021 15:29 Haber Girişi : 15 Temmuz 2021 14:35

GERMENCİK'TE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

GERMENCİK'TE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Germencik ilçe protokolü Kanlıbahçe Şehitlik Anıtına çelenk sunmasının ardından şehitlikleri ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kanlıbahçe Şehitlik Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program Şehitlikeri ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitlerini Anma vDemokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kanlıbahçe Şehitlik Anıtında başlayan programda sırasıyla Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkan vekili Vekili Murat Karabulut ve Şehit aileleri derneği çelenkleri anıta bırakıldı. Çelenk sunumu sonrasında Germencik, Ortaklar, Karaağaçlı ve Dağkaraağaç mezarlılarında bulunan şehitlikler ziyaret edildi. Şehit mezarlarına karanfil bırakan ilçe protokolü, Din Hizmetleri Uzmanı ve Müftü Vekili Cüneyt Karataş tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar sonrası Ali Şanlı meydanında Fotoğraf ve resim sergisi açılışını gerçekleştirdi.