EĞİTİM Haber Girişi : 02 Haziran 2022 15:48

Germencik'li çocuklar yaz okulunda buluşuyor

Germencik'li çocuklar yaz okulunda buluşuyor

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ilçede 27 Haziran ile 9 Eylül tarihleri arasında yaz okulu açılacağını bildirdi.

2021-2022 eğitim ve öğretimin yılının 17 Haziran 2022 tarihinde sona ermesinden sonra Germencik’teki çocukların spor yaparak aktivite gerçekleştireceği yaz okulunun ilgi görmesi bekleniyor. Germencik Belediyesi tarafından açılacak olan yaz okulu ücretsiz olarak ilçedeki öğrencilerin kullanımına sunulacak. Yaz okuluna katılacak öğrencilerin yapmaları gereken kayıt olmak. Yüzme, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, çocuk atletizmi ve masa tenisi branşlarında yapılacak olan etkinlik için başvuru noktaları Germencik Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ile Ortaklar Giyim Bankası olarak belirlendi. Son başvurunun ise 24 Haziran 2022 Cuma günü mesai bitimi olduğu bildirildi.
İYİ EĞLENCELER DİLEDİ
Başkan Fuat Öndeş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yorucu geçen bir eğitim – öğretim yılının ardından Germencik Belediyesi olarak siz kıymetli öğrencilerimiz için dolu dolu bir yaz okulu programı hazırladık. 27 Haziran – 9 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yaz okulu programımıza 7-14 yaş aralığındaki tüm öğrencilerimiz belediyemiz Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ve Ortaklar Giyim Bankasına 24 Haziran tarihine kadar başvurabilirler. Şimdiden iyi eğlenceler ve iyi tatiller diliyorum”
BAŞVURU ŞART VE BELGELER
7-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar velileriyle birlikte başvuru noktalarına son tarih olan 24 Haziran 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar başvurabilirler. Başvuru için kimlik fotokopisi yeterlidir.