GÜNDEM Haber Girişi : 24 Eylül 2021 17:32

GERMENCİK CHP'DEN AÇIKLAMA 'FUAT ÖNDEŞ BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE PARTİMİZİN GURUR KAYNAĞIDIR'

GERMENCİK CHP'DEN AÇIKLAMA 'FUAT ÖNDEŞ BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE PARTİMİZİN GURUR KAYNAĞIDIR'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanı Fuat Öndeş'İn AK Parti'ye geçeceği yönünde çıkan habere istinaden bir basın açıklaması yayınladı.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in partisi CHP'den istifa ederek AK Partiye geçeceği yönünde çıkan haberlere istinaden CHP Germencik İlçe Başkanlığı bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada Başkan Fuat Öndeş'in başarılı çalışmalarından dolayı gurur kaynakları olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Salih Çavuş "Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak buradan hiçbir yanlış anlaşılmaya ve muallak bir duruma sebebiyet vermeyecek şekilde, birinci kaynaktan, açık ve net bir şekilde ifade etmek isteriz ki Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olup, görevini başarıyla sürdürmekte ve başarılı çalışmaları ile gurur kaynağımız olmaya devam etmektedir.

BAŞKANIMIZ VE BELEDİYEMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanımızın Parti değişikliği yapması konusunu iftiraya dahi konu olamaz bir şekilde yalanlıyoruz ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediye Başkanımız ve belediyemizin her zaman yanında olduğumuzu, omuz omuza yalan ve iftiraya karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizi tüm halkımıza beyan ediyoruz.

GÜZEL GEÇEN BİR FESTİVALİ ÇEKEMEYENLER VAR

Germencik Belediyemizin katkılarıyla halkımıza bir nebze de olsa moral sağlamak, ağır psikolojik etkileri bırakan bir pandemi sürecinde ve ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir dönemde gencinden yaşlısına tüm vatandaşlarımıza birlik ve beraberlik içinde güzel anlar yaşatmak, ilçemizin önemli değeri incirin katma değerini arttırarak tanıtımı sağlamak gibi halisane niyetlerle 18. İncir Festivali gerçekleştirildi. 3 gün 3 gece süren festivalde gözlemledik ki esnafımız, incire dair firmalar başta olmak üzere tüm fuar katılımcılarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, üreticilerimiz, misafirlerimiz kısacası tüm halkımızın iyi ve keyifli vakit geçirdiğini, güzel bir organizasyon olduğunu aldığımız geri dönüşlerle teyit ettik. Bunca iyi ve güzel anın yaşandığı bir festivalde, elbette bu durumu çekemeyen, beklediğini bulamadığı için geçmişten bugüne sürekli suretle dayanaksız ve asılsız haberlerle çirkin saldırılarda bulunan, iftirayı meslek haline getirmiş ve menfaati için her türlü yolu mubah sayan sözde gazeteci şahsın ve yayın organı olan Aydınpost adlı haber sitesinin festivalin ardından utanmadan yayınladığı ve adına haber dediği yalanlarına yine şaşırmadık. Her gün yeni bir yalan ilkesiyle haber yapan söz konusu şahıs, bugün de Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş’in AKP’ye geçeceği iftirasını kamuoyuna servis etmiştir. Önceki gün de İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’nın protokolde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve Germencik Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş’in arasında oturmasını konu alarak kriz yaşandığına dair hayal ürünü bir haber kaleme almıştı. Bu durum şahsın belediyemiz ve belediye başkanımızı saplantı haline getirdiğini ve kendisinin ağır psikolojik sorunlar yaşadığını açıkça göstermektedir. Tüm kamuoyuna saygı ile sunarız" ifadelerine yer verdi.