GÜNDEM Haber Girişi : 26 Şubat 2021 22:03

GERMENCİK BELEDİYESİ'NDE HAFTA SONU MESAİSİ

GERMENCİK BELEDİYESİ'NDE HAFTA SONU MESAİSİ
Germencik Belediyesi vezneleri yapılandırmalara ilişkin 1 Mart olan son ödeme tarihi dolayısı ile hafta sonu vatandaşların hizmetinde olacak.

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçları yapılandırılan mükelleflerden taksitli ödemeyi tercih edenlerin, ilk taksitlerini en geç 1 Mart Pazartesi gününe kadar ödemeleri gerekiyor.

Yapılandırmada son tarih 1 Mart olduğu için, bu hafta sonuna özel Germencik Belediyesi vezneleri de ödeme yapmak isteyen vatandaşlar için bu hafta sonuna özel olarak mesai yapacak. 

Germencik Belediyesi tarafından yapılan duyurularda "7256 sayılı kanun kapsamında yapılandırdığınız borçlarınızın ilk taksit veya peşin ödemelerinin son ödemelerinin son ödeme tarihinin 1 Mart 2021 Pazartesi olduğunu bildirir; 27 Şubat Cumartesi ve 28 Şubat Pazar günleri belediyemiz Kültür Evi ve Ortaklar veznelerinin saat: 10:00-16:0 arasında hizmet vereceğini tüm halkımıza önemle duyururuz" ifadeleri kullanıldı.

Vatandaşların borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve güzergahla sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacağı bildirildi.