MAGAZİN Haber Girişi : 19 Nisan 2022 09:44

Fenerbahçeliler Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret etti

Fenerbahçeliler Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret etti

Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulda tekrar Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Cem Ulucan ve yeni yönetimini ziyaret ederek tebriklerini iletti.
Başkan Hayrettin Dincil, “Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi de basın mensuplarının varlığı ve çalışmalarıdır. Aydın basını Aydın kamuoyunu ilgilendiren tüm haberlerin doğru, zamanında ve objektif basın kriterlerine uygun olarak bizlere ulaştırıyor. Gece gündüz demeden çalışan, kamu adına görev yapan tüm gazeteci arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetine de çalışmalarında başarılar diliyorum. Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak her daim basınımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan’da Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil’e ve Yönetim Kuruluna ziyaretleri için teşekkür etti.
Aydın Fenerbahçeliler Derneği ile geçmişte ve günümüzde her zaman iyi ilişkiler kurduklarını ve desteklerini hissettiklerini kaydeden Başkan Ulucan, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Dincil’ı tebrik etti.
Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkan yardımcıları Ahmet Nalbant, Abdullah Gümüştaş ve Sayman Bülent Kayabaş ’da yer alırken, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Melek Gürbüz ve Cemiyet Saymanı Barış Özsoy’da hazır bulundu.
Ayrıca, ziyarette Başkan Dincil ve beraberindeki dernek yöneticileri, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan’a, çiçek takdim ederek, başkan Ulucan Fenerbahçeli olduğu için Ay-yıldızlı Türk Bayrağı ve Aydın Fenerbahçeliler Derneği logolu masa bayrağı hediye etti.